La Lola entra en escena

Autor: Isabel Abedi
Editorial: Estrella Polar


La Lola és la Catgirl: com a heroïna superfamosa lluita per defensar el bé i com a superestrella de cine ha captivat el cor de tots els espectadors. Per desgràcia, però, això només passa de nit, quan la Lola no pot dormir. De dia és la Blancaneus de l'obra de teatre de l'escola. Certament, el camí que du a la fama és llarg i dur. Però llavors una agent d'actors infantils descobreix la Lola i la seva millor amiga, la Flo, i les convida a un càsting per a la

8 comentaris:

  1. Hola, sóc l'Emma Deiros.
    M'ha agradat molt aquest llibre perquè parla del teatre.
    El capítol que més m'ha agradat ha sigut el primer perqùè t'explica tot el que passarà

    ResponElimina
  2. hola soc l'Emma Almaraz.És molt rotllo,perquè no té quasi dibuixos,té molta lletra i a més la història no és gens interessant.Pensava que seria millor :( .

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Raisa Otero de l'escola del clot.
    No m'agradat molt perquè no és divertit

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Laia Massana de l'escola del Clot.
    No m'ha agradat aquest llibre perquè no té quasi dibuixos. L'únic que m'ha agradat a sigut el primer capítul perquè t'explica tot el que passarà. No li posaré 0 estrelles perquè parla del teatre i a mi m'encanta el teatre.

    ResponElimina
  5. Em dic Martina, de l´escola Infant Jesús de Sant Gervasi. Com altres llibres d´aquesta col.lecció que he llegit, m´ha agradat molt. M´agrada l´estil, l´humor, i les aventures que els personatges viuen. És molt distret.

    ResponElimina
  6. Hola ,sóc l'Aina de l'Escola Jesuites el Clot.
    Aquest llibre jo el recomanaria per a persones que els hi agrada molt el teatre.
    Aquest llibre va de que la Lola i la Flo a la seva escola fan una obra de teatre que es diu "Blancaneu per a la gent d'avui".Al seu restaurant fan una petita representació i unes actrius les conviden a que facin un càsting per una pel.lìqula que es diu "les filles de Dràcula.

    ResponElimina
  7. Hola sóc la Mar de l'escola Jesuïtes del Clot. Molt xulo i orriginal. I també molt llarg. Fa pena al final. M'agrada l'últim capítol. Aquest llibre mola!

    ResponElimina
  8. Sóc l'Anna de l'escola Infant Jesús aquest llibre m'ha agradat molt,tracta d'una noia que es diu Lola i fa una obra,després és presenta a un casting per a una pel.lícula amb la seva millor amiga.
    És molt divertit i m'ha agradat molt.

    ResponElimina