Misteri a parís Tea Stilton

Autor: Tea Stilton
Col·lecció: Tea Stilton
Editorial: Estrella Polar

Quin secret s'amaga darrere del robatori dels vestits de la col·lecció de moda de Julie? Per a les Tea Sisters les vacances a París es transformen en un nou misteri pr resoldre! Una increïble caça del lladre a l'ombra de la torre Eiffel!12 comentaris:

 1. Sóc la Jimena, sóc de l'escola infant Jesús i m'he llegit el llibre MISTERI A PARÍS i m'ha agradat bastant però el diari a quatre potes que hi ha a dins era una mica avorrit. Us ho recomano molt.

  ResponElimina
 2. Hola sóc la Júlia Montilla i sóc de la escola Jesuïtes del Clot. M'ha agradat molt aquest llibre. M'ha agrada molt el misteri i jo crec que es bastant bo. A mi m'agraden les Tea Stilton

  ResponElimina
 3. hola Carla Gómez,El llibre misteri a Paris m'ha agradat molt,per què té misteri i tam bé tenia amistat ,es molt xulu i us el recomano a tots.

  ResponElimina
 4. Hola em dic Andrea M. de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre no m'agradat, no ho entenia. L'història era massa rapida tant bon punt estaves en un altre lloc i de cop i volta en un altre.
  No ho recomano

  ResponElimina
 5. Hola em dic Carla G. de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre ha sigut un llibre molt emocionant i misteriós, amb un toc diverit. Ho reomano a la gent que li agradi el mistei.

  ResponElimina
 6. Hola soc l' Emma Deiros de Jesuïtes del clot de 5è B NEI
  No m'ha agradat es molt aborrit.
  Altres histories de la Tea son milloras.

  ResponElimina
 7. Hola soc l`Alonso de Jesuites Bellvitge.
  Aquest llibre m´ha agradat per què a mi m`agrada Geronimo Stilton i les lletres que hi ha a dins del llibre.Tambè m´ha agradat la temàtica de misteri. El llibre el recomado a la gent que li agrada Geronimo Stilton.

  ResponElimina
 8. Hola soc la Berta Navalón de l'escola Jesuites el clot escola del Clot.A mi m'ha agradat molt aquest llibre,perquè ès de misteri i a mi m'agrada molt el misteri,a mès tambè m'agrada aquesta col.lecciò.Us el recomano!

  ResponElimina
 9. Hola sóc la Mar de l'escola Jesuïtes del clot. M'ha agradat molt perquè era a París.Hi havien coses en francès!Era de misteri,m'encanta!Ha sigut una aventura difícil i misteriosa.aquest llibre mola!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 10. Hola soc la Claudia Agustí de el joan23 recomano aquet llibre perques molt emocinant i molt entretingut i per aixo el recomano.

  GRÀCIES!

  ResponElimina
 11. no acabat perquè al principi del llibre no m'agradava però un altre dia el vaig agafar i em va agradar moltíssim!!!

  Jo el recomano a tots aquells/es que els i agradin les aventures emocionants i divertides.

  ResponElimina
 12. Hola soc la Mar de l` escola infantjesus i a mi m`ha encantat aquest llibre perquè m`encanta Paris i m`encanta el misteri i tot junt m`agrada més.

  ResponElimina