Misteri a parís Tea Stilton

Autor: Tea Stilton
Col·lecció: Tea Stilton
Editorial: Estrella Polar

Quin secret s'amaga darrere del robatori dels vestits de la col·lecció de moda de Julie? Per a les Tea Sisters les vacances a París es transformen en un nou misteri pr resoldre! Una increïble caça del lladre a l'ombra de la torre Eiffel!



16 comentaris:

  1. Sóc la Jimena, sóc de l'escola infant Jesús i m'he llegit el llibre MISTERI A PARÍS i m'ha agradat bastant però el diari a quatre potes que hi ha a dins era una mica avorrit. Us ho recomano molt.

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Júlia Montilla i sóc de la escola Jesuïtes del Clot. M'ha agradat molt aquest llibre. M'ha agrada molt el misteri i jo crec que es bastant bo. A mi m'agraden les Tea Stilton

    ResponElimina
  3. hola Carla Gómez,El llibre misteri a Paris m'ha agradat molt,per què té misteri i tam bé tenia amistat ,es molt xulu i us el recomano a tots.

    ResponElimina
  4. Hola em dic Andrea M. de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre no m'agradat, no ho entenia. L'història era massa rapida tant bon punt estaves en un altre lloc i de cop i volta en un altre.
    No ho recomano

    ResponElimina
  5. Hola em dic Carla G. de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre ha sigut un llibre molt emocionant i misteriós, amb un toc diverit. Ho reomano a la gent que li agradi el mistei.

    ResponElimina
  6. Hola soc l' Emma Deiros de Jesuïtes del clot de 5è B NEI
    No m'ha agradat es molt aborrit.
    Altres histories de la Tea son milloras.

    ResponElimina
  7. Hola soc l`Alonso de Jesuites Bellvitge.
    Aquest llibre m´ha agradat per què a mi m`agrada Geronimo Stilton i les lletres que hi ha a dins del llibre.Tambè m´ha agradat la temàtica de misteri. El llibre el recomado a la gent que li agrada Geronimo Stilton.

    ResponElimina
  8. Hola soc la Berta Navalón de l'escola Jesuites el clot escola del Clot.A mi m'ha agradat molt aquest llibre,perquè ès de misteri i a mi m'agrada molt el misteri,a mès tambè m'agrada aquesta col.lecciò.Us el recomano!

    ResponElimina
  9. Hola sóc la Mar de l'escola Jesuïtes del clot. M'ha agradat molt perquè era a París.Hi havien coses en francès!Era de misteri,m'encanta!Ha sigut una aventura difícil i misteriosa.aquest llibre mola!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  10. Hola soc la Claudia Agustí de el joan23 recomano aquet llibre perques molt emocinant i molt entretingut i per aixo el recomano.

    GRÀCIES!

    ResponElimina
  11. no acabat perquè al principi del llibre no m'agradava però un altre dia el vaig agafar i em va agradar moltíssim!!!

    Jo el recomano a tots aquells/es que els i agradin les aventures emocionants i divertides.

    ResponElimina
  12. Hola soc la Mar de l` escola infantjesus i a mi m`ha encantat aquest llibre perquè m`encanta Paris i m`encanta el misteri i tot junt m`agrada més.

    ResponElimina
  13. Hola, sóc la Maria, sóc del Jesuïtes Sarrià.
    A mi no m'ha agradat molt perquè és un llibre de moda i jo prefereixo alguna altra cosa.

    ResponElimina
  14. M'ha agradat molt,per qué parla de moda.

    ResponElimina
  15. Hola,sóc la Lucia de l'escola JesuÏtes Bellvitge,aqest llibre m'ha agradat perquè m'encanta la moda i el misteri. Si t'agraden els llibres de misteri,aquest es el teu!!

    ResponElimina
  16. hola soc la Nora de l'escola Infant Jesús.A mi m'ha semblat molt divertit i molt interesant.Va de unes noies que són amigues,una es disenyadora i li roben la tela per fer uns vestits...No us dic res més.Jo el recomano molt.La veritat és que m'agrada bastant aquesta col·lecció.

    ResponElimina