Misteri a parís Tea Stilton

Autor: Tea Stilton
Col·lecció: Tea Stilton
Editorial: Estrella Polar

Quin secret s'amaga darrere del robatori dels vestits de la col·lecció de moda de Julie? Per a les Tea Sisters les vacances a París es transformen en un nou misteri pr resoldre! Una increïble caça del lladre a l'ombra de la torre Eiffel!7 comentaris:

 1. Sóc la Jimena, sóc de l'escola infant Jesús i m'he llegit el llibre MISTERI A PARÍS i m'ha agradat bastant però el diari a quatre potes que hi ha a dins era una mica avorrit. Us ho recomano molt.

  ResponElimina
 2. Hola sóc la Júlia Montilla i sóc de la escola Jesuïtes del Clot. M'ha agradat molt aquest llibre. M'ha agrada molt el misteri i jo crec que es bastant bo. A mi m'agraden les Tea Stilton

  ResponElimina
 3. hola Carla Gómez,El llibre misteri a Paris m'ha agradat molt,per què té misteri i tam bé tenia amistat ,es molt xulu i us el recomano a tots.

  ResponElimina
 4. Hola em dic Andrea M. de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre no m'agradat, no ho entenia. L'història era massa rapida tant bon punt estaves en un altre lloc i de cop i volta en un altre.
  No ho recomano

  ResponElimina
 5. Hola em dic Carla G. de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre ha sigut un llibre molt emocionant i misteriós, amb un toc diverit. Ho reomano a la gent que li agradi el mistei.

  ResponElimina
 6. Hola soc l' Emma Deiros de Jesuïtes del clot de 5è B NEI
  No m'ha agradat es molt aborrit.
  Altres histories de la Tea son milloras.

  ResponElimina
 7. Hola soc l`Alonso de Jesuites Bellvitge.
  Aquest llibre m´ha agradat per què a mi m`agrada Geronimo Stilton i les lletres que hi ha a dins del llibre.Tambè m´ha agradat la temàtica de misteri. El llibre el recomado a la gent que li agrada Geronimo Stilton.

  ResponElimina