Diari del Greg 1: Un pringat total

Autor: Jeff Kinney
Editorial: Estrella Polar

Aquesta novel·la d'humor i d'una visió descarnada de la vida d'un adolescent, amb text i dibuixos, és tot un fenomen als Estats Units.Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l'institut, on els xavalets que encara no han fet l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegades al dia.

25 comentaris:

  1. Hola,
    sóc la Laia Massana alumna de l'escola Jesuïtes.
    M'ha encantat llegir aquest llibre. Jo m'he llegit llibres d'aquesta col.leccióper això ja savia que m'agradaria. A part m'agraden els llibres d'humor.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc l'Emma Deiros de l'escola del clot.
    No m'ha agradat tant com altres llibres de diari de Greg.
    No el recomenaria.

    ResponElimina
  3. Hola soc el Ricart Vilaró de l´escola Joan 23.
    El llibre és entretingut, divertit i graciós.
    M´ha agradat que el protagonista sempre té problemes i intentant fer bons actes sempre fa mals actes, també te uns enemics que sempre l´estan buscant i perseguint.

    ResponElimina
  4. Sóc el Marc Vegas Calatayud del Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre ha estat un dels llibres
    més divertits de tot el curs perquè,com el subtitol diu,és un ''pringat total''.Us ho recomano a tots.

    ResponElimina
  5. Sóc el Gerard Rafael de Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre és molt divertit perquè el Greg explica una mica la seva vida.Us ho recomano a tots aquells que us agradi riure i passar-ho bé.

    ResponElimina
  6. Sóc la Martina de 5è de Jesuïtes Sant Gervasi. S´assembla molt a tots els de la mateixa col.lecció, a vegades s´allarga molt en un tema i es fa una mica avorrit. Tot i axí, és recomanable.

    ResponElimina
  7. Hola! Sóc l'Alelí de l'escola Jesúites Bellvitge.
    Aquest llibre és molt xulo de llegir.
    Jo quan vaig començar a llegir-ho no era capaç de "desenganar-me".
    Ho recomano molt.

    ResponElimina
  8. hola emdic laia soc de jesuitas del clot haquet llibre es molt diveti perque el greg no para de fer trastades .
    ho recomano

    ResponElimina
  9. soc l'Edu de jesuïtes Bellvitge.El llibre es tracta de un noi que redacta la seva vida en altres diaris.

    ResponElimina
  10. Hola em dic Adrián Sánchez i sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. Aquest llibre m´ha agradat, perquè et fa riure, fa algunes bromes que no coneixia i jo aquest llibre el recomanaria per als que els hi agrada l´humor.

    ResponElimina
  11. 7 de maig de 2017 a les 16:08
    Sóc la ALBA BORRÁS de 5è de Jesuïtes Sant Gervasi. S´assembla molt a tots els de la mateixa col·lecció, a vegades s´allarga molt en un tema i es fa una mica avorrit. Tot i així, és recomanable

    ResponElimina
  12. Hola! Sóc la Mar Poch Rovira de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'agradat molt, perquè el Greg és un pringat i aleshores intenta ser el popular, el més graciós... Pèro mai li surt res.

    ResponElimina
  13. Aquest llibre es molt divertit tot el que pasa amb en Greg Heffley es molt divertit i tot el que diu tambe es divertit!

    (Malgrat que es super pringat pero igualment soc el seu fan nº 1!
    EL RECOMANO!!!!!!

    ResponElimina
  14. Hola sóc el Martí Freixes de l'escola del CLOT. A mi m'ha semblat una novel.la bastant il.lustrada
    amb una lletra fàcil de llegir,algun insult si que té. A mi m'ha semblat entretingut i divertit .No és mal llibre però tampoc és el millor.Us el recomano!!!

    ResponElimina
  15. Jo sóc l'Albert de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, va que el Greg sempre li passen coses dolentes i el Rowley (millor amic del Greg) deixar de ser amic del Greg però al final acaba molt bé.
    El recomano a tothom!!!

    ResponElimina
  16. Hola, sóc l´Izan, de l´escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m´ha agradat molt perquè és d´humor i m´ha fet riure. El recomano a les persones a les que els agradi l´humor.

    ResponElimina
  17. Hola sóc la Candela de l'escola Infantjesus aquest llibre m'ha agradat molt perquè t'explica moltes coses divertides i no hi ha paraules que no s'entenen i tot està molt ben explicat...
    El recomano per a tothom

    ResponElimina
  18. Hola, sóc de l'escola infant jesus, us recomano aquest llibre; és molt divertit ja que en Greg Heffley és un pringat i sempre li passen coses dolentes ( Diu unes petites paraulotas)

    ResponElimina
  19. Hola, sóc de l'escola infant jesús i us recomano aquest llibre de un noi molt pringat.

    ResponElimina
  20. Hola, sóc de l'escola infant jesús i us recomano aquest llibre amb molt humor; No podreu parar de llegir-lo perquè al Greg Heffley li passen moltes... ANIMEU-VOS

    ResponElimina
  21. Hola, sóc de l'escola infant jesús i us recomano aquest llibre amb molt humor; No podreu parar de llegir-lo perque al Greg Heffley li passen moltes... ANIMEU-VOS

    ResponElimina
  22. Hola, sóc de l'escola infant jesús i us recomano aquest llibre amb molt humor; No podreu parar de llegir-lo perque al Greg Heffley li passen moltes... ANIMEU-VOS

    ResponElimina
  23. Hola, sóc de l'escola Infant Jesus. Us recomano aquest llibre, és molt divertit i a l'hora d'acabar de llegir no podreu parar!!! ANIMEU-VOS! És molt divertit i entretingut, M'agrada molt i el recomano per tothom!!!!!Enserio, per què no l'hagafeu ara mateix?

    ResponElimina