Tintín en el Tibet

Autor: Hergé
Col·lecció: Les aventuras de Tíntin
Editorial: Juventud

Después de leer la noticia de un accidente aéreo en el Himalaya, Tintín tiene un sueño donde su joven amigo Tchang herido le pide ayuda medio enterrado en la nieve. Al día siguiente se entera por el diario de que Tchang viajaba en el avión siniestrado, y que no han encontrado supervivientes. Pero Tintín cree que Tchang está vivo y parte hacia Katmandú con el objetivo de organizar una expedición de rescate.

4 comentaris:

  1. Hola em dic Nacho i soc de la escola infatjesus o coneguda com jesuites sant gervasi.A mi m"ha agradat aquest llibre

    ResponElimina
  2. Hola em dic Nacho i soc de la escola infatjesus o coneguda com jesuites sant gervasi.A mi m"ha agradat aquest llibre perquè te molta aventura i jo el recomanaria.La historia va de que el Tintin somia que el seu amic està en perill i s"en va a buscar-lo al Nepal i tenen que fer un llarg viatge per trobar-lo.Al final el troba,estava en la cova de un Yeti i surten corrents per salvar-lo i portar-lo a casa.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Laia de l'escola Jesuïtes del Clot.
    Aquests llibre no m'ha agradat com els altres llibres perquè hi havien escenes o parts que no m'agradaven. El vaig llegir per provar aquesta col.leció però no hem va agradar.
    No hus el recomano.

    ResponElimina
  4. Hola sóc el Sergi de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat molt perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden les aventures i els còmics aquesta col·lecció ús la recomano molt.

    ResponElimina