Aterrizaje en la luna

Autor: Hergé
Col·lecció: Les aventuras de Tíntin 
Editorial: Juventud

Tintín, Haddock y el profesor Tornasol despegan desde Syldavia en un cohete espacial rumbo a la Luna para convertirse en los primeros seres humanos que la pisan. Pero esta no será una aventura fácil, ya que un duro viaje especial y una conspiración orquestada por los enemigos de Syldavia van a poner en peligro la misión. Tintín deberá poner en alerta todos sus sentidos para que este viaje no acabe en un desastre total. ¿Conseguirá Tornasol cumplir su gran sueño de pisar la Luna o se convertirá en una pesadilla para Tintín y sus amigos?..
11 comentaris:

 1. Hola soc el Alex de joan23 de Belbitge,es divertit per que avegades hi ha problemas i no saps com ho van a solucionar. So recomano a qui lagradi els comics i les aventures.

  ResponElimina
 2. Hola soc el Marc Martínez de la escola Jesuïtes Bellvitge.
  El llibre ha estat divertit amb aventures i rises. Si t'agraden els còmics aquest és el teu llibre. Si no t'agraden els còmics aquest sí que t'agradarà!

  ResponElimina
 3. Hola soc el Pau Ciscar de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Un llibre que et farà riure i estar enganxat a la lectura, si els teus llibres són els còmics. Potser si ja t'has llegit un altre llibre de Tintin el trobes una mica igual, però dona-li una oportunitat.

  ResponElimina
 4. Hola sóc el Miquel del Col·legi Claver. M'ha agradat molt perquè aquesta història és de misteri i aventures. El Tintin ha de resoldre com treure dos intrusos de la nau.
  El recomano als nois i noies que els agradin les aventures.

  ResponElimina
 5. Hola!Sóc l´Hugo Domínguez de JesuÏtes Bellvitge. Jo Aquest llibre ho recomano a qui li agradi l´aventura i l´astronomia.A vegades aquest llibre té algunes parts gracioses.

  ResponElimina
 6. Hola soc el Raúl Pérez de jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat molt perquè et fa riure molt.Ho recomano a gent que l'agradi riure

  ResponElimina
 7. Hola sóc la Laura Illas de jesuïtes el clot. Aquest conte no m'ha agradat gens perquè és un còmic massa llarg i una mica avorrit. No m'ha agradat.

  ResponElimina
 8. Hola sóc la Laura Illas de jesuïtes el clot. Aquest conte no m'ha agradat gens perquè és un còmic massa llarg i una mica avorrit. No m'ha agradat.

  ResponElimina
 9. Hola soc el Oscar de jesuÏtes el clot m´agrada molt aquest llibre que te molt de humor .Que Tintin aterriza a la lluna per investigar la lluna,i també hi ha un agent secret quan anaven a la Terra. Despres quan aterriza estan sense oxigen i tenen vida.

  ResponElimina
 10. Hola sóc el Carlos de Jesuïtes Sant Gervasi, aquest llibre m'agrada perquè hi ha aventura motivació humor per això ho recomano a qui li agradi.

  ResponElimina
 11. Hola sóc el Pol de l´escola Jesuïtes Sant Gervasi.Doncs aquest llibre m´ha agradat perquè sempre m´ha agradat la Lluna i també el Tintin .I el Tintin anar a mi ma donat una sensació de que jo sigues Tintin i jo sigues el que anat a la Luna.

  ResponElimina