Diari d'una penjada 4. SMR sobre patins !

Autor: Rachel Renee Rusell
Editorial: Estrella Polar

Tira còmica:1: KFT! Nikki! Què has fet?Mmm, patinatge sobre gel.2: Què dec fer malament?Ni idea!3: Hauries d'intentar patinar sobre els patins i no sobre el cul! Els consells de la Nikki per fer un numeret perfecte de patinatge sobre gel.Consell núm. 1: Troba una bona causa per la qual patinar. (fletxa: guanyaràs punts si al Brandon també li agrada!) Consell núm. 2: Fes equip amb les teves millor amigues....

16 comentaris:

  1. Hola! Em dic Mireia i tinc 10 anys. Vaig a l'escola Jesuïtes el Clot. M'he llegit el llibre "Diari d'una penjada 4. SMR sobre patins". Recomanació: Jo recomano aquest llibre perquè ha sigut un llibre ple d'humor. M'ha agradat molt perquè és un llibre ple d'humor i la protagonista és molt divertida.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt perquè és realista i molt graciós.I és tracta de una estudiant

    que bol guanyar un concurs de patinatge per ajudar a un refugi d'animals.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la MAYTE, de la escola jesuïtes el clot, m'ha agradat molt aquest llibre.
    Aquesta noia i la seva enemiga no es porten molt bé amb tot aquest embolic sobre el patinatge sobre gel ha acabat molt bé .

    ResponElimina
  4. És un llibre molt divertit i emocionant a la vegada que romàntic .Es tracta d'una nena que escriu les seves aventures en un diari.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Júlia de l'escola Infant Jesús i aquest llibre m'ha agradat molt perquè et fa sentir com si fossis una una autèntica penjada

    ResponElimina
  6. Hola em dic Mercè i vaig a la escola infant jesus de jesuites sant gervasi.Es molt guai perquè la Nikki sempre es fica en lios i té una enemiga que és adicta a la moda i cada dia es burla de la Nikki.

    ResponElimina
  7. Hola em dic Lara de l'escola del clot.
    Jo aquest llibre el recomano molt per que es de humor i fa riure molt.Ha sigut un dels millors llibres que me llegit.Els personatjes son molt divertits.

    ResponElimina
  8. Hola em dic Lara de l'escola del clot.
    Jo aquest llibre el recomano molt per que es de humor i fa riure molt.Ha sigut un dels millors llibres que me llegit.Els personatjes son molt divertits.

    ResponElimina
  9. M'encanta aquest llibre!! I més m'agrada la col·lecció!

    ResponElimina
  10. Hola sóc la Blanca, de l'escola Infant Jesús.
    La col·lecció de Diari d'una penjada m'encanta,i trobar-me els llibres a
    la biblioteca es molt guai.
    Quan el llegia m'hi ficava tant que quan s'acabava l'hora de Gaudi no podia parar de llegir. En resum el llibre es mereix un 9-10, m'encanta! 😊

    ResponElimina
  11. JO CREC QUE ES UN LLIBRE MOLT CHULO I QUE ES RECOMANABLE,PERQUÈ FA MOLTA GRACIA I PERQUÈ LES FRASES TENEN SENTIT,TAMBÉ TE MOLTS DIBUIXOS I ES COM QUE ELS DIBUIXOS T`AJUDEN A ENTENDRE MILLOR EL LLIBRE.A MI LA NIKKI EM FA MOLTA GRACIA PERQUÈ ES UNA DESPISTADA I SEMPRE QUE ESTA AMB EL BRANDON LI PASSA UNA DE BONA A VAGADES BE LA SEVA MARE,LA MACKENZI QUE ES LA SEVA PITJOR ENEMIGA,A VEGADES LES SEVES AMIGUES NO LA DEIXEN SOLA.PERO ALGUN COP ES UNA MICA ABORRIT

    ResponElimina
  12. Hola sóc la Chloe de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè el que explica és molt divertit.En el llibre la Nikki (la protagonista) i les seves amigues participen en concurs de patinatge sobre gel.La Nikki que no sap patinar ha de superar tres entrenament amb la Victoria Steel,una patinadora profesional super estricte.

    ResponElimina
  13. Hola em dic Asier i vaig a l'escola Infant Jesus. El recomano perquè és molt divertit i graciós, perfecte per una bona estona de lectura.

    ResponElimina
  14. Hola, soc la Blanca de l'Infant Jesús, aquest llibre m'agrada molt perque es molt diverit.
    En el llibre la Nikki ( la protagonista ) participa en una gran competicio de patinatge sobre gel amb les seves amigues!!! La Nikki no sap patinar i te molts problemes pero al final... qui sap lo que pot pasar? Aquest llibre es molt recomanable, i tot te molt sentit, t'ensenya moltes coses que sempre et serviran!!! Ja no dic mes perque sino t'ho dire tot, espero que tu el que estas llegint aixo, que t'agradi mooolt!!!!!!!

    ResponElimina