Diari d'una penjada 3. KFT: Ha nascut una friqui del pop

Autor: Rachel Renee Rusell
Editorial: Estrella Polar


La llista de tot Tot el que la Nikki necessita per ser una estrella: Un duel entre dives Una malentès amb les amigues Gent amb talent per donar suport a la VIPS (Very Important Pop Star)

9 comentaris:

 1. Hola em dic Laia. M'agradat per què és d'una noia que es una sapastra. Em riure molt aquest llibre

  ResponElimina
 2. Hola em dic Sofia,li poso quatre estrelles pel fet de que
  sigui tan xulo i divertit,també ha sigut molt emocionant per saber que passaria
  el final. Us el recomano.

  ResponElimina
 3. És súper divertit!
  Tracta sobre la Nikki, una penjada total que rep una carta d'una factura del seu institut i haurà de buscar maneres de pagar-la sense que els seus pares l'enganxin.
  El recomano!
  Laia Rioja de l'escola Jesuïtes el Clot

  ResponElimina
 4. Hola em dic Anna Casas i soc de l' escola infant jeusus. A mi m' ha agradat moltissim aquest llibre. Tracta d' una nena, una penjada que va a unaa escola gràcies a una beca. Esta a punt de perdre la beca i per aquest motiu decideix apuntar-se a un concurs de talents. A partir d' aqui començen ha haber-hi problemes...

  ResponElimina
 5. Hola, em dic Martina, de l´escola Infant Jesús. M´ha encantat, de fet m´han agradat tots els de la col.lecció. Aquest més que els altres, perquè és original i sorprenent, destaca entre els altres. Us el recomano molt.

  ResponElimina
 6. Hola, jo me llegit el llibre de diari d'una penjada 3 a mi aquest llibre no magrada molt perquè no le entès perquè si no hem lleigeixo el primer ni el segón no sé de que va

  ResponElimina
 7. hola,hem dic Telma San Martín de l'escola Infant Jesús.I aquest llibre , m'ha agradat molt, perquè es molt original i divertit.Us el recomano moltissím.

  ResponElimina
 8. Hola,sóc Martina Martos de l'escola Jesuïtes el Clot, el llibre m'ha agradat molt. Va d'una nena que explica la seva vida en un diari

  ResponElimina
 9. Hola sóc la Miriam de l'escola Jesuïtes el clot .Aquest llibre no està malament però quan ya vas per enmig del llibre se't fa pesat, per això no li he ficat cinc estrelles si no fós per això estaria molt bé.

  ResponElimina