Aterrizaje en la luna

Autor: Hergé
Col·lecció: Les aventuras de Tíntin 
Editorial: Juventud

Tintín, Haddock y el profesor Tornasol despegan desde Syldavia en un cohete espacial rumbo a la Luna para convertirse en los primeros seres humanos que la pisan. Pero esta no será una aventura fácil, ya que un duro viaje especial y una conspiración orquestada por los enemigos de Syldavia van a poner en peligro la misión. Tintín deberá poner en alerta todos sus sentidos para que este viaje no acabe en un desastre total. ¿Conseguirá Tornasol cumplir su gran sueño de pisar la Luna o se convertirá en una pesadilla para Tintín y sus amigos?..




23 comentaris:

  1. Hola soc el Alex de joan23 de Belbitge,es divertit per que avegades hi ha problemas i no saps com ho van a solucionar. So recomano a qui lagradi els comics i les aventures.

    ResponElimina
  2. Hola soc el Marc Martínez de la escola Jesuïtes Bellvitge.
    El llibre ha estat divertit amb aventures i rises. Si t'agraden els còmics aquest és el teu llibre. Si no t'agraden els còmics aquest sí que t'agradarà!

    ResponElimina
  3. Hola soc el Pau Ciscar de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
    Un llibre que et farà riure i estar enganxat a la lectura, si els teus llibres són els còmics. Potser si ja t'has llegit un altre llibre de Tintin el trobes una mica igual, però dona-li una oportunitat.

    ResponElimina
  4. Hola sóc el Miquel del Col·legi Claver. M'ha agradat molt perquè aquesta història és de misteri i aventures. El Tintin ha de resoldre com treure dos intrusos de la nau.
    El recomano als nois i noies que els agradin les aventures.

    ResponElimina
  5. Hola!Sóc l´Hugo Domínguez de JesuÏtes Bellvitge. Jo Aquest llibre ho recomano a qui li agradi l´aventura i l´astronomia.A vegades aquest llibre té algunes parts gracioses.

    ResponElimina
  6. Hola soc el Raúl Pérez de jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat molt perquè et fa riure molt.Ho recomano a gent que l'agradi riure

    ResponElimina
  7. Hola sóc la Laura Illas de jesuïtes el clot. Aquest conte no m'ha agradat gens perquè és un còmic massa llarg i una mica avorrit. No m'ha agradat.

    ResponElimina
  8. Hola sóc la Laura Illas de jesuïtes el clot. Aquest conte no m'ha agradat gens perquè és un còmic massa llarg i una mica avorrit. No m'ha agradat.

    ResponElimina
  9. Hola soc el Oscar de jesuÏtes el clot m´agrada molt aquest llibre que te molt de humor .Que Tintin aterriza a la lluna per investigar la lluna,i també hi ha un agent secret quan anaven a la Terra. Despres quan aterriza estan sense oxigen i tenen vida.

    ResponElimina
  10. Hola sóc el Carlos de Jesuïtes Sant Gervasi, aquest llibre m'agrada perquè hi ha aventura motivació humor per això ho recomano a qui li agradi.

    ResponElimina
  11. Hola sóc el Pol de l´escola Jesuïtes Sant Gervasi.Doncs aquest llibre m´ha agradat perquè sempre m´ha agradat la Lluna i també el Tintin .I el Tintin anar a mi ma donat una sensació de que jo sigues Tintin i jo sigues el que anat a la Luna.

    ResponElimina
  12. Hola soc el Julián González de l'escola Infant Jesús de Sant Gervasi.A mi m'ha agradat molt,perque és una aventura molt graciosa i emocionant i també es pot aprendre molt.

    ResponElimina
  13. Hola em dic Mercè i vaig a la escola infant jesus sant jervasi.
    És molt guai perquè el Tintin i el Haddock despegan amb un coet espacial romb a la lluna,és molt gracios i emocionant i també es pot apendre molt:)

    ResponElimina
  14. hola soc la Carla dde la escola infant jesus
    Es molt xulo i gracios perqué tintin i el haddock despeguen amb un coet especial cap a la lluna.Es molt divertit i emocionant . Es molt interessant el recomano.

    ResponElimina
  15. hola em dic oriol aquest llibre va de que han de nar i tornar de la lluna

    ResponElimina
  16. Hola soc l'Asier de l'escola infant jesus. Al principi creus que serà una bona aventura en la Lluna,però us aseguro que és molt millor que això. És de fàcil comprensió i interessant.

    ResponElimina
  17. Hola soc el Gerard. De l'escola Jesuïtes Sant Gervasi.

    Jo opino que aquest llibre és molt emocionant i és dels llibres que més agradat m'ha agradat

    El recomano

    ResponElimina
  18. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi ha aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics aquesta col·lecció ús la recomano molt.

    ResponElimina
  19. Hola sóc el Sergi de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat molt perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden les aventures i els còmics aquesta col·lecció ús la recomano molt.

    ResponElimina
  20. Hola soc el Josep Maria del claver de Lleida.Aquest llibre es molt xulo. Es molt emocionant quan sembla que es queden sense oxigen.

    ResponElimina
  21. Jo crec que aquest llibre és molt xulo,Tintin a d'anar a la lluna, aconseguira tornar viu?El recomano a qui lis agradi les aventura.

    ResponElimina
  22. aquet llibre es antratingut i grasios pero molt emocionant

    ResponElimina