Un equipo para siempre

Autor: Adela Pérez Lladó
Col·lecció: Los pirañas del futbol
Editorial: Planeta

Los Pirañas. ¡Un equipo que cambiará las reglas del juego! ¡Los Pirañas están en racha! Han empezado la liga sin perder ni un solo partido. Todo les sale bien hasta que un día Nico y sus amigos se llevan una desagradable sorpresa: ¡alguien ha entrado en su cabaña y se han llevado un objeto muy valioso: una antigua piedra de jade de la familia de Lin Tao! ¿Conseguirán sacar del apuro a Lin Tao? ¿Lograrán ganar la liga o serán Los Maléficos quienes se proclamen vencedores? ¿Cómo acabarán las cosas para Los Pirañas?

8 comentaris:

 1. No mágradat molt perqué em perdi molt sobint

  ResponElimina
 2. Hola soc en Pau de l'escola del clot.
  És un llibre que pot agradar a gent que li agradi el futbol.Té alguna cosa que t'engantxa a llegir-lo.A mi m'ha encantat.Aquesta col-lecció m'encanta.

  ResponElimina
 3. Hola soc la Martina de l'escola del Clot.
  M'ha agradat molt perquè jugan a futbol i a mi m'encanta el futbol.

  ResponElimina
 4. Hola, sóc la Gemma Sorigué de Jesuïtes Sant Gervasi escola Infant Jesús.
  Aquest llibre m'ha encantat perquè la relació que tenen entre ells és molt divertida, (com podeu veure en la portada del llibre).
  Tracta sobre que en Lin Tao ha perdut una cosa molt valuosa de la seva família,i, entre tots han d'averiguar que ha passat,
  us ho recomano.

  ResponElimina
 5. hola el meu nom es laia soc jesuitas del clot jo crec que aquet llibre es molt divertitperque . al lin tao a perdut una cosa i damana ajuda els seus amics .
  us ho re comano .

  ResponElimina
 6. Hola em dic Max Gràcia i soc de l'escola Infant Jesús la meva opinió personal es que es una mica avorrit i repetitiu però igualment és divertit perquè tota la estona parlen de futbol i tot l'estona de fubol ¨mola¨ molt.

  ResponElimina
 7. Hola em dic Max Gràcia i sóc de l’escola Infant jesus la meva opinió personal es
  que es una mica avorrit i repetitiu però igualment es divertit perquè tota l’estona parlen d futbol i tota l’estona de futbol mola molt

  ResponElimina
 8. Hola, soc l'Arnau de Jesüites del clot, aquest llibre mha agradat perque és de fútbol
  i misteri. Tracta d'uns nens que juguen a futbol i guanyen molts partits i al
  final juguen contra els seus rivals.

  ResponElimina