La hormiga Miga se hunde en la historia

Autor: Emili Teixidor
Col·lecció: El barco de vapor. Sèrie naranja
Editorial: SM

Se presenta a los lectores un singular viaje a través de unas excavaciones arqueológicas en el que se repasan algunos de los acontecimientos y épocas más importantes de la historia de España. Para ello se sirve de su personaje más divertido, la hormiga Miga. Una obra que permitirá al lector adentrarse en el mundo de la historia y conocer los principales sucesos desde la Prehistoria hasta la actualidad, todos ellos bien estructurados en capítulos para cada una de las etapas.

9 comentaris:

  1. M'ha agradat perquè tracta de que una formiga que està en una galeria i se li obre un forat a terra.Llavors la formiga cau i altres formigues li expliquen la història de la terra.

    ResponElimina
  2. Hola,soc el Pablo de la escola Infant Jesús.

    Aquest llibre no m'ha agradat perquè,parla massa sobre la historia.
    Tracte de que una formiga descubreix moltes cosses sobre la història.
    El recomenaria a la gent que li agrada la historia

    ResponElimina
  3. Hola, sóc en Guillem Cugat de l'escola del Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè li passaven moltes aventures.

    ResponElimina
  4. Hola, sóc en Mauro Aldrich de l'escola del Clot. Aquest llibre ès de hitòria i va de que la formiga miga explora les galerias més profundes del niu. De sopte s'enfonsa a un forat o (yaciment arqueolag), i va passant per la Prehistoria, edad antiga, edad moderna... Fins la nostra epoca.

    ResponElimina
  5. Hola, sóc en Mauro Aldrich de l'escola del clot. Aquest llibre va sobre la història i de que la Formiga Miga explora les galerias mes profundas del niu i de sopte s'enfonsa a un fort o (Yaciment Arqueolag) i va passant per la prehistoria, edat antiga... fins la nostra epoca.

    ResponElimina
  6. Hola,soc la Paula,aquest llibre es molt xulo. La portada ja sembla molt interessant i així es. M'HA ENCANTAT

    ResponElimina
  7. Hola, sóc de l'escola Infant Jesus. Us recomano aquest llibre però us ho adverteixo, després d'un temps les històries no tenen sentit i són molt aborrides. No hi ha casi cap dibuix i no entens les paraules. Però si us agrada la història, aquest llibre us agradarà MOLT!!!!!!

    ResponElimina
  8. Hola, sóc el Marimuchi de l'escola jesuites el clot. AQUEST LLIBRE ÉS MOLT ABORRIIIIIT.
    Firmat: Maimuchi Clitadas Escolindi

    ResponElimina
  9. llo tanbe soc del infantjesus i dic lo mateix que laltra del infantjesus pero animeusaaaaaaaaaa

    ResponElimina