Gats, espies i rotllets de primavera

Autor: Ana García-Siñeriz | Jordi Labanda Blanco
Col·lecció: La banda de la Zoè - Top secret
Editorial: Estrella Polar


La Zoè, en Marc, l'Àlex i la Liseta són la Banda de la Zoè. Bé, i la Kira... bub! Encara que sigui una gossa també pot formar part de la Banda, oi? Per formar part de la Banda de la Zoè només cal dominar el El Manual de l'Agent Secret per a Principiants. Bé, i ser un superamic. I no tenir per dels trucs de l'Amanda! Vivim aventures increïbles i, tot i que de vegades sembla que només ens fiquem en embolics, aconseguirem resoldre qualsevol misteri!

17 comentaris:

 1. Sóc l'Irene López de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre ho recomano moltíssim , si t'agrada el misteri aquest és el teu llibre.I també és molt divertit.

  ResponElimina
 2. Hola sóc la Júlia Montilla de l'escola Jesuïtes el Clot. M'ha agradat molt aquest llibre perque hi ha molt de misteri. És curt però molt interesant.

  ResponElimina
 3. Hola, soc la Gina de l'escola Jesuïtes Lleida Col·legi Claver Raimat. A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt divertit, de misteri i interessant.

  ResponElimina
 4. Hola sóc l'Aran Fairén de la Fuente del Col·legi Claver. Aquest llibre m'ha agradat molt. Ara estic veient que cada vegada m'agrada més el misteri que tot lo altre. Aquest llibre he aconseguit trobar el punt fort (el que magrada de llibre) i el punt fort és: que no trobaven la professora i van anar per molts llocs fins que la van trobar.
  Jo el recomano.

  ResponElimina
 5. Hola sóc l'Aran Fairén de la Fuente del Col·legi Claver. Aquest llibre m'ha agradat molt. Ara estic veient que cada vegada m'agrada més el misteri que tot lo altre. Aquest llibre he aconseguit trobar el punt fort (el que magrada de llibre) i el punt fort és: que no trobaven la professora i van anar per molts llocs fins que la van trobar.
  Jo el recomano.

  ResponElimina
 6. Hola sóc l'Aran Fairén de la Fuente del Col·legi Claver. Aquest llibre m'ha agradat molt. Ara estic veient que cada vegada m'agrada més el misteri que tot lo altre. Aquest llibre he aconseguit trobar el punt fort (el que magrada de llibre) i el punt fort és: que no trobaven la professora i van anar per molts llocs fins que la van trobar.
  Jo el recomano.

  ResponElimina
 7. Hola, jo sóc la Belén Flores del Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat molt.
  Jo recomano aquest llibre als qui els agradi l'aventura i el misteri.
  La part que més m'ha agradat ha sigut quan comencen a buscar a Mademoiselle Lepastissete.

  ResponElimina
 8. Hola sóc la Laia Massana se l'escola Jesuïtes el Clot.
  M'ha encantat: La senyoreta Lepisset (professora de francés) en realitat és una espia i el Mr. Massís és un del.linquent. La senyoreta Lepisset el seu objectiu és saber que trama en Mr.Massís i ella falta a classe. La Zoe i la seva banda busquen a la senyoreta Lepisset.

  ResponElimina
 9. Aquest llibre m'ha agradat perquè va de misteri i una profesora de frances ha desaparagut

  ResponElimina
 10. Hola sóc la María de Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest conte m'ha agradat molt,jo ho recomanaria als que els agradi el misteri.Aquest conte és molt xulo ,perquè no t'esperes el que passa.

  ResponElimina
 11. Hola! Soc l'Alexia Valenzuela de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat, perquè investiguen i fins que no troben al culpable, a banda de la Zoe no es dóna per vençuda. És molt divertit!

  ResponElimina
 12. Hola sóc la Joana de l'escola Jesuïtes del Clot.
  M'ha agradat molt aquest llibre perquè té poca lletra i molt dibuix i és divertit.
  A mi m'encanta aquesta col·lecció i espero trobar llibres tan xulos com aquest.

  ResponElimina
 13. Hola em dic Jana de l'escola Jesuïtes El Clot:M'ha agradat molt aquest llibre perquè és

  divertit i de misteri. És de misteri.

  ResponElimina
 14. Hola sóc la Jana de l'escola Jesuïtes del Clot .


  M'ha agradat molt aquest llibre , perqué és divertit i de misteri .

  ResponElimina
 15. bon dia em dic Miriam Garcia i soc de la escola jesuÏtes el clot, aquest llibre va d'una nena i la seva banda que resolt misteris no m' ha agradat perquè le trobat avorrit

  ResponElimina
 16. Hola sóc la Laura de l'escola Jesuïtes Bellvitge. A mi personalment no m'ha agradat perquè aquest llibre se m'ha fet pesat. Tota l'estona deia el mateix però ho deia d'una altra manera. Ho he trobat repetitiu.

  ResponElimina
 17. hola soc la Miriam Garcia de l'escola jesuÏtes el clot, aquest llibre va d'una nena i la seva banda que resolt misteris no m'ha agradat perquè l'he trobat avorrit.

  ResponElimina