Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps

Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Jo, Elvis Riboldi
Editorial: La Galera
Veient antigues fotos familiars, a l'Elvis l'assalta un dubte: no s'assembla de res al seu pare! I també troba pistes d'un possible antic nòvio de la seva mare. Però la història es torna catastròfica quan, en comentar-ho amb el Boris, aquest li explica que gràcies a la física quàntica ha trobat la forma de viatjar al passat.

23 comentaris:

  1. Hola sóc el Ferran de l'escola del Clot. M'ha agradat molt perquè va d'una aventura de viatjar en el temps. Us el recomano.

    ResponElimina
  2. Hola sóc el Marc Vegas Calatayud de Jesuïtes Bellvitge.Recomano moltíssim aquest llibre,es molt divertit perqué sempre ho trenca tot

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Laia Massana de l'escola del Clot. M'ha encantat aquest llibre. És el primer llibre que m'he llegit de la col.lecció de l'Elvis Riboldi i ha sigut guai. Té bastants dibuixos tipu còmic i això m'agrada.

    ResponElimina
  4. Hola soc el Genis Ventura i m'he sentit el protagonista i el Elvis Rivoldi n'ha fet una de les seves
    Us el recomano

    ResponElimina
  5. Hola sóc l'Alba Caufapé del Col·legi Claver de Raimat. És un llibre molt divertit. Fa riure molt. A més a més, és molt entretingut perquè hi ha molts dibuixos i té un format tipus còmic.Llegint quest llibre, et sens com si fossis el protagonista i anessis de viatge a èpoques passades. Us el recomano si us agrada l'aventura i l'humor.

    ResponElimina
  6. Hola sóc el Pau Ciscar de Jesuïtes Bellvitge.

    Aquest llibre m´ha agradat molt. El recomano perquè és un llibre molt divertit i també una aventura molt divertida i amb misteri.

    ResponElimina
  7. Hola, em dic Darío Ibarra de l'escola Jesuïtes Bellvitge. La meva opinió és que, en aquest llibre, l'Elvis no para de trobar-se problemes, però casi tots els soluciona.Aquest és divertit, i l'autor té bon sentit de l'umor.

    ResponElimina
  8. Hola, em dic Sandra Yang de l'escola Jesuïtes del Clot.
    M'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt misteriós, i m'ha donat moltes ganes de llegir-lo.

    ResponElimina
  9. Aquest llibre va de que el Elvis va a visitar al Bori,resulta que el Boris estava en una nevera que era una màquina del temps,iel Elvis li diuque li ajudi a trobar algú que es diu J.R.,i van a buscarlo i fan cosas molt divertidas.
    A mi m'ha aradat molt.

    ResponElimina
  10. Hola soc el Francesc.aquest llibre m´ha encantat . Va sovre un nen que entra a les golfes i es trova un cofre amb cartes que posa J.R . I van a voscar qui era.

    ResponElimina
  11. Hola em dic martí roca de l'escola del clot és un llibre molt entretenit perquè t'explica que no tens que ficarte en les coses que no son teves, to explica de forma divertida.jo li he donat 4 estrelles.

    ResponElimina
  12. Hola! Em dic Cesc Closa de l'escola Jesuïtes Lleida. Aquest llibre ha sigut Molt xulo! Perquè l’Elvis i el seu amic Boris, fan un viatge al 1977 dins d’una nevera que ha inventat en Boris per saber si el seu pare es el vertader pare que té. Us el recomano molt perque és fàcil de llegir.

    ResponElimina
  13. Hola!Soc L'ALBA BORRÁS de l'escola INFANTJESUS aquest llibre m'ha agradat és super xulo molt perquè hi ha molts dibuixos i té un format tipus còmic.Llegint quest llibre, et sens com si fossis el protagonista i anessis de viatge a èpoques passades. Us el recomano si us agrada :)

    ResponElimina
  14. Holi! Soc el Pau Areu de l'escola Infant Jesús/Jesuïtes Sant Gervasi. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és divertit. Tracta de que un nen que es diu Elvis troba una nota que li han fet a la seva mare d'un tal J.R i l'Elvis vol saber qui li ha fet i fa una màquina del temps... (^-^)

    ResponElimina
  15. Hola, em dic Carla Valenzuela Llop i sóc de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre és molt divertit, sobretot si t'agraden els còmics i els llibres sense molta lletra.Jo us el RECOMANO!!

    ResponElimina
  16. Hola sóc el Jan Agulló de la escola Infant Jesús.
    Aquest llibre ha sigut molt guay perquè anava sobre viatges en el temps. L'Elvis llegeix una carta d'amor i ha de viatjar el 1977 per saber qui es J.R

    ResponElimina
  17. Hola soc el Quim de la escola JesuÏtes del clot. Aquest llibre m'ha agradat perque és graciós les coses que li passen al protagonista i et parla dels viatjes en el temps. El recomanaria als lectors que els agradi l' humor.

    ResponElimina
  18. Hola soc el Quim de la escola JesuÏtes del clot. Aquest llibre m'ha agradat perque és graciós les coses que li passen al protagonista i et parla dels viatjes en el temps. El recomanaria als lectors que els agradi l' humor.

    ResponElimina
  19. Hola soc el Quim de la escola JesuÏtes del clot. Aquest llibre m'ha agradat perque és graciós les coses que li passen al protagonista i et parla dels viatjes en el temps. El recomanaria als lectors que els agradi l' humor.

    ResponElimina
  20. Hola soc el Marc de la escola Infant jesus.M'ha agradat molt perquè fa molta gracia i a més a mes és molt mogut té ideas de bombero! El elvis sempre ls lia a classe i a tots els llocs on va,per exemple va al parc i al cap de una estona esta incendiat perqué us feu una idea de com es,es un gran llibre perque es molt gracios.Li recomano a la gent que te molt humor.

    ResponElimina
  21. Hola soc la Jana de l'escola Infant jesus. Aquest llibre és molt interessant i entretingut perquè l'Elvis Riboldi viatja en el temps ipot canviar l'actualitat.
    L'Elvis Riboldi viatja per descobrir el passat dels seus pares.
    Li recomano a la gent que li agradi l'intriga

    ResponElimina