Jo, Elvis Riboldi, i la família Blood

Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Jo, Elvis Riboldi
Editorial: La Galera

A la ciutat d'Icària arriba la família Blood amb els seus fills Copèrnica i Galileu. No són una família molt normal: dormen en taüts, vesteixen com els gòtics, tenen els rostres molt blancs i mai mengen. Boris s'enamora perdudament de la Copèrnica, i l'Elvis, que no veu amb bons ulls la relació, i a més sospita dels Blood, farà tot el possible per desemmascarar la peculiar nena i la seva família...

23 comentaris:

 1. Marc A.
  Molt divertit i gracios.
  El recomanaria al 100%

  ResponElimina
 2. Marc A.
  És molt divertit
  El recomano 100%

  ResponElimina
 3. Soc l'Unai de la escola infant jesús.
  Aquest Llibre m'ha agradat molt perquè tracta de vampirs, us el recomano.
  Tracta de que a Icària s'han mudat uns vampirs i el Boris s'ha enamorat de la Copèrnica i vol tornar a fer que sigui humana

  ResponElimina
 4. Hola sóc el Xinxuan Dai de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat molt.Es molt divertit i amb molta emoció.Recomano aquest llibre els nens i nenes que li agradi l'aventura.

  ResponElimina
 5. Hola soc la Valentina de l'escola Infant Jesús.
  A mi aquest llibre m' agradat moltíssim,perquè tracta d'un grup d'amics que van a una festa de l'escola de disfresses, i arriben 2 alumnes noves i a en Boris un amic de en Elvis li agrada la Copèrnica però es vampir.Ja no us explico res més si voleu saber mes coses sobre aquest llibre us el tindreu que llegir.

  ResponElimina
 6. Hola sóc Pau Martínez Juan 23 de Bellvitge. El llibre JO,ELVIS RIBOLDI i la família blood es molt divertit i agradable de llegir. Ho recommano a tothom a qui li agradi l´ humor.

  ResponElimina
 7. Hola soc el Pablo T. vaig a l´escola jesuites Claver i tinc 10 anys.
  Jo el recomano als que els agradi els vampirs, perquè els Blood és una familiade quatre vampirs: la filla es diu Copèrnica, el fill Galileu y els seus pares.
  No hos explico de que va perquè vuig que el llegiu.

  ResponElimina
 8. Hola sóc el Ruben de l´escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m´ha aradat perquè parla sobre un nen,amb els seus amics.El nen intentara esbrinar el misteri de una familia.
  Tens que agafarte aquest llibre! :-)

  ResponElimina
 9. Hola soc el Pablo T. vaig a l´escola jesuites Claver i tinc 10 anys.
  Jo el recomano als que els agradi els vampirs, perquè els Blood és una familiade quatre vampirs: la filla es diu Copèrnica, el fill Galileu y els seus pares.
  No hos explico de que va perquè vuig que el llegiu.

  ResponElimina
 10. Hola sóc el Blai de Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre no m´ha agradat gens per què té poca lletra i hi ha molt cómic. Aquest llibre et parla d´una familía de vampirs que tenen dos nens que arriben el dia de Halloween.
  Horecomano a la gent que li agrada els cómics

  ResponElimina
 11. Hola soc el Raúl Pérez de jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt xulo i et fa riure.

  ResponElimina
 12. Hola,sóc la Lucia de Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre tracta sobre dos amics, que coneixen a una familia molt especial. A en Elvis no li agrada aquesta familia però en Boris està enamorat de la Coperanica .Faran un viatje molt especial..Un llibre molt divertit ho recomano

  ResponElimina
 13. Hola sóc l'Hugo de jesuïtes Bellvitge es molt divertit i molt gracios m'agradat molt perquè m'agraden molt els vampirs ho recomano per els que els hi agradin els vampirs.

  ResponElimina
 14. A mi m'ha agradat perquè és d'humor i a mi m'agrada l'humor .Tracta d'un nen que es diu Elvis i el seu amic Boris està enamorat d'una nena que la seva família és de vampirs i per tornar a ser normal ha de mosegar al conde Vlad Dracul.

  ResponElimina
 15. Hola sóc l'Arnau bustos de Jesuites aquest llibre m´hagradat un munt,va de un nen que li agrada una vampira i un amic seu li dona consells.Perque la vampira s'enamori del nen però la vampira li agradi tal com es.

  ResponElimina
 16. Hola sóc el Guillermo de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre es molt divertit m'agrad molt el Baris veureu que es molt graciós.

  Li recomano a la gent que li agradi llegir.

  ResponElimina
 17. hola soc l'Edu de jesuïtes Bellvitge .
  aquest llibre es entretingut i te poca lletra i es de tots els gustos
  fins aviat!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 18. Hola soc laia del jesuitas del clot , va sobre una familia nova que ve al cole intenta esbrinar si són vampirs i al final ho descobreixen .
  hos el recomano

  ResponElimina
 19. Hola soc el Quim Betrian del col·legi Claver
  i aquest llibre m'ha semblat molt xulo perquè, hi han aventures, fa gracia i es divertit

  ResponElimina
 20. 8 de febrer de 2018 a les 11:38
  Hola soc la Sofia de 5è de l'escola infantjesus. Per la meva opinión aquest llibre m'ha semblat molt divertit i interessant,una nova aventura per l'Elvis. M'ha agradat molt perquè es un descobriment per ell i cada vegada va esbrinant noves coses
  US OL RECOMANO Sofia Gil

  ResponElimina
 21. Hola soc Hector Sanchez del cole Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre ho recomano a tothom :)

  ResponElimina
 22. Es molt xulo perqùe va sobre vampirs i una maledicció.

  ResponElimina