Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps

Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Jo, Elvis Riboldi
Editorial: La Galera
Veient antigues fotos familiars, a l'Elvis l'assalta un dubte: no s'assembla de res al seu pare! I també troba pistes d'un possible antic nòvio de la seva mare. Però la història es torna catastròfica quan, en comentar-ho amb el Boris, aquest li explica que gràcies a la física quàntica ha trobat la forma de viatjar al passat.

14 comentaris:

 1. Hola sóc el Ferran de l'escola del Clot. M'ha agradat molt perquè va d'una aventura de viatjar en el temps. Us el recomano.

  ResponElimina
 2. Hola sóc el Marc Vegas Calatayud de Jesuïtes Bellvitge.Recomano moltíssim aquest llibre,es molt divertit perqué sempre ho trenca tot

  ResponElimina
 3. Hola sóc la Laia Massana de l'escola del Clot. M'ha encantat aquest llibre. És el primer llibre que m'he llegit de la col.lecció de l'Elvis Riboldi i ha sigut guai. Té bastants dibuixos tipu còmic i això m'agrada.

  ResponElimina
 4. Hola soc el Genis Ventura i m'he sentit el protagonista i el Elvis Rivoldi n'ha fet una de les seves
  Us el recomano

  ResponElimina
 5. Hola sóc l'Alba Caufapé del Col·legi Claver de Raimat. És un llibre molt divertit. Fa riure molt. A més a més, és molt entretingut perquè hi ha molts dibuixos i té un format tipus còmic.Llegint quest llibre, et sens com si fossis el protagonista i anessis de viatge a èpoques passades. Us el recomano si us agrada l'aventura i l'humor.

  ResponElimina
 6. Hola sóc el Pau Ciscar de Jesuïtes Bellvitge.

  Aquest llibre m´ha agradat molt. El recomano perquè és un llibre molt divertit i també una aventura molt divertida i amb misteri.

  ResponElimina
 7. Hola, em dic Darío Ibarra de l'escola Jesuïtes Bellvitge. La meva opinió és que, en aquest llibre, l'Elvis no para de trobar-se problemes, però casi tots els soluciona.Aquest és divertit, i l'autor té bon sentit de l'umor.

  ResponElimina
 8. Hola, em dic Sandra Yang de l'escola Jesuïtes del Clot.
  M'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt misteriós, i m'ha donat moltes ganes de llegir-lo.

  ResponElimina
 9. Aquest llibre va de que el Elvis va a visitar al Bori,resulta que el Boris estava en una nevera que era una màquina del temps,iel Elvis li diuque li ajudi a trobar algú que es diu J.R.,i van a buscarlo i fan cosas molt divertidas.
  A mi m'ha aradat molt.

  ResponElimina
 10. Hola soc el Francesc.aquest llibre m´ha encantat . Va sovre un nen que entra a les golfes i es trova un cofre amb cartes que posa J.R . I van a voscar qui era.

  ResponElimina
 11. Hola em dic martí roca de l'escola del clot és un llibre molt entretenit perquè t'explica que no tens que ficarte en les coses que no son teves, to explica de forma divertida.jo li he donat 4 estrelles.

  ResponElimina
 12. Hola! Em dic Cesc Closa de l'escola Jesuïtes Lleida. Aquest llibre ha sigut Molt xulo! Perquè l’Elvis i el seu amic Boris, fan un viatge al 1977 dins d’una nevera que ha inventat en Boris per saber si el seu pare es el vertader pare que té. Us el recomano molt perque és fàcil de llegir.

  ResponElimina
 13. Hola!Soc L'ALBA BORRÁS de l'escola INFANTJESUS aquest llibre m'ha agradat és super xulo molt perquè hi ha molts dibuixos i té un format tipus còmic.Llegint quest llibre, et sens com si fossis el protagonista i anessis de viatge a èpoques passades. Us el recomano si us agrada :)

  ResponElimina