Jo, Elvis Riboldi, i el fals culpable

Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Jo, Elvis Riboldi
Editorial: La Galera

El pare de l'Elvis és acusat d'assaltar un banc i enviat a presó. Totes les proves apunten a ell. Però en Leònides seria incapaç de matar una mosca, i molt menys de cometre un crim! L'Elvis i en Boris decideixen (després de pensar-s'ho) que han d'ajudar-lo. Però, per dir-ho així, les seves tècniques d'investigació no són les d'un Holmes i un Watson exactament...

13 comentaris:

 1. M'ha agradat perquè els llibres de terror,humor i aventures són molt xulos i també perquè m'agrada molt els llibres d'aventures.

  ResponElimina
 2. Hola soc en Guillem del Col·legi Claver i és un llibre que quan el llegeixo no puc parar de llegir-lo perquè és d'intriga.
  He aprés paraules noves com:
  sospitós,presumpció d'inocencia.
  el recomano als que li agrada el misteri

  ResponElimina
 3. Hola soc el Guillem Dolcet del Col·legi Claver.
  Aquest llibre é un llibre que que quan el llegeixo no puc para de llegirlo perquè és d'intriga.
  He aprés paraules noves com:
  sospitos i prsumció s'inocencia.
  El recomano als que li agradi el misteri.

  ResponElimina
 4. Hola soc el Guillem Dolcet del Col·legi Claver.
  Aquest llibre és un llibre que quan el llegeixo no puc parar de llegirlo perquè és d'intriga.
  He aprés paraules nobes com:
  sospitos, presunció d'intriga.
  El recomano als que els agrada el misteri.

  ResponElimina
 5. Hola sóc la Irene del col.leigi Claver.
  A mi aquest llibre m'ha agradat molt , és un dels millors llibres que he llegit.
  El llibre m'ha agradat perquè s'entenia molt bé , no canviava de tema cada dos per tres sinó que passaven coses siferents i del mateix tema .
  També m'ha agradat sobre el que tractava , i perquè la lletra era gran.

  Jo recomano aquest llibre a thotom que li agradi llegir, i a la gent que li agradin els llibres d'humor

  ResponElimina
 6. Hola soc la Valentina Santos de la escola Infant Jesús.
  Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè tracta de que el Léonides el pare del Elvis l' acusen de atracar un banc central, i de robar un gatet .L'Elvis i el Boris intenten treure a el Léonides de la presó i al final el Léonides ceda en llibertat.
  A sigut molt emocionant !!!

  ResponElimina
 7. hola soc en Marti Roca del jesuïtes el clot m'agradat molt aquesta colecció va de un nen que el seu parque sel acusa de haber robat un banc perque just en aquell moment anava a salvar un gatet. voleu saber qui ha sigut ? dons llguiu aquest llibre

  ResponElimina
 8. Hola soc en Bruno León del Jesuites del Clot,ami m'ha gradat molt perquè va de que posen al para del Elvis Riboldi que es el protagonista del llibre,dons al final treuen de la presó al para del Elvis i per treure al pare hi ha una istoria molt divertida jo li he posat totes les estrelles i el recomano molt.

  ResponElimina
 9. Hola soc el Francesc .M´ha agradat molt , va sobre un nen que han t al seu pare a la preso.Hi va preguntar a totom que troben.

  ResponElimina
 10. hola soc la Laia del jesuitas del clot , va sobre que al seu pare el tequen a la intenta esbrinar veritat lo del collaret .

  jo us el recomano

  ResponElimina
 11. Aquest llibre m´ agrada molt perque tracta de que al pare del Ribloldi el fiquen a la prisio´ perque havia mentit .A mi el llibres de humor m´agrden molt.

  ResponElimina
 12. Hola, em dic Aleix Gasparotto de dou, soc de l' escola infant jesús (Jesuïtes sant Gervasi) i ara us explicaré una mica de què tracta aquest llibre.

  En Elvis vol anar de convivències i el seu pare li ha de donar uns quants diners,en Elvis com és tan despistat els perd.
  El seu pare s'enfada moltíssim, quan va al banc a tornar a treure els diners de les convivències del Elvis veu un gat molt lleig.
  Just quan entra al banc sonen unes alarmes, Just ve la policia i es pensen que el pare d' en Elvis es el verdader culpable d' aquell gran robatori.
  En Elvis va a veure en Boris, i junts, van pensar unes quantes idees... Continuará.

  ResponElimina
 13. Soc el marc de l'escola jesuites el clot,ma agradat aquest llibre per que es molt dibertit o recomano.

  ResponElimina