El cas del tresor al vàter de l'escola

Autor: Joachim Friedrich
Il·lustrador: Mikel Valverde
Col·lecció: Quatre amics i mig
Editorial: Edebé

Els assajos de l'obra de teatre de l'escola són un caos! El protagonista no se sap el paper i el Preciós borda constantment quan sona la tuba del «Gran Siggi». Només els Quatre amics i mig s'adonen que el director rep contínues trucades telefòniques. Quan el Fred troba una carta d'extorsió, els quatre amics decideixen que han de vigilar el director. No obstant això, les empremtes condueixen al vàter de l'escola….

3 comentaris:

  1. Hola,sóc l'Aina de l'Escola Jesuites el Clot.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè m'agraden els llibres de misteri.La part que m'ha agradat mès ha sigut la part del càsting,perquè cadasqù ho feia d' una manera diferent i divertida.

    ResponElimina
  2. Hola,sóc la Tània de l'escola Jesuites al Clot.M'ha agradat molt aquest llibre perquè es tracta de quatre amics i un gos que espien el seu director d'una obra de teatre.El troben nerviós i descobreixen que l'extorsionen;l'ajuden,avisen a la policia i atrapen el culpaple

    ResponElimina
  3. Hola, sóc la Laia Delgado de l'escola Jesuïtes del Clot. Aquest llibre no m'ha agradat ni molt ni poc. La primera part és una mica avorrida,però, el nus té bastanta intriga. Tot i això, el llibre està bé. Si vols saber com va el llibre , anima't a llegir-lo. Recomano el llibre i aquesta col.leció.

    ResponElimina