Tíntin en el lago de los tiburones

Autor: Hergé
Col·lecció: Les aventuras de Tíntin
Editorial: Juventud

En Syldavia, cerca del lago Flechizoft, está el profesor Tornasol, que ha invitado a Tintin y al capitán Haddock a pasar unas vacaciones. El avión en que viajan Tintin y el capitán, sufre un accidente de extrañas circunstancias. Tras ser salvados por dos pequeños syldavos, finalmente llegan a casa del profesor quien les muestra su último trabajo: Una máquina capaz de reproducir todos los objetos en tres dimensiones. Las infinitas posibilidades que ofrece tal descubrimiento suscitan peligrosas codicias, en particular del odioso Rastapopoulos, dispuesto a todo para apropiarse del genial invento.

13 comentaris:

  1. Hola soc el Joel de l'escola Jesuïtes del clot m'ha agradat molt perquè m'agrada Tintin i, les seves aventures i també perquè va d'aventures en el mar.

    ResponElimina
  2. Hola, em dic Martina, de l´escola Infant Jesús de Sant Gervasi. Aquest còmic no m´ha agradat gaire, perquè, en comparació amb altres títols dels Tintin, l´he trobat més avorrit i pesat.

    ResponElimina
  3. Hola em dic Edgar i sóc de 5 de l'escola de jesuïtes del clot,aquest llibre mà semblat molt interessant i vius una aventura molt interesant i aventurera i misteriosa

    ResponElimina
  4. Hola em dic Edgar i sóc de l' escola jesuites el clot, i aquest llibre llibre es molt chulo i vius moltes aventures en aquest llibre molt interesant ma agradat molt us el recomano molt.

    ResponElimina
  5. Hola,em dic Julián de l'escola Infant Jesús de Sant Gervasi.Aquest comic de Tintin m'ha agradat molt perque es molt graciós i una història molt emocionant i em fa molta gràcia
    el Hernandez i Fernandez.

    ResponElimina
  6. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les d'aquesta col·lecció ús la recomano moltíssim.

    ResponElimina
  7. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les d'aquesta col·lecció ús la recomano moltíssim.

    ResponElimina
  8. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les d'aquesta col·lecció ús la recomano moltíssim.

    ResponElimina
  9. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les d'aquesta col·lecció ús la recomano moltíssim.

    ResponElimina
  10. hola soc el alvaro de lescola infant jesus aquet llibre m agradat mot per que es de aventures i es molt emocionant

    ResponElimina
  11. Aquest llibre es molt xulo

    ResponElimina
  12. Hola soc el Marc del infant jesus i vull comentar aquest còmic.És un gran còmic perquè és molt emocionant i misterios i et demosta que no et pots fiar de ningu.El recomano perque és molt emocionant i perque no el pots deixar de llegir.

    ResponElimina