Tíntin en América

Autor: Hergé
Col·lecció: Les aventuras de Tíntin
Editorial: Juventud

Tintín viaja a América del Norte, donde se enfrenta al temible sindicato de gángsteres de Chicago, entre ellos el famosísimo Al Capone. La idea inicial de Hergé era construir su relato alrededor del pueblo indio Piel Roja que siempre le había fascinado, pero luego quiso también mostrar lo máximo posible de América: los desiertos y las praderas, las industrias modernas y las grandes ciudades, la prohibición del alcohol, los gángsteres, los cow-boys y la expoliación de los indios pieles rojas, denunciando cómo fueron expulsados de sus tierras al encontrarse allí petróleo

15 comentaris:

  1. Hola, sóc l'Unai de l'escola Jesuïtes Claver.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè Tintín i Milú passen moltes aventures amb misteri des del principi del llibre. Jo el recomano a tota la gent que els agradi les aventures i el misteri.

    ResponElimina
  2. M'hagradat molt però la histórianera massa llarga

    ResponElimina
  3. Hola sòc el Marcos Ajates de l´escola del clot .
    em sembla un llibre bastant aburrit , ja que m´he llegit quasi
    tots els llibres de Tintin.
    Iaquest és molt més avorrit.
    però de totes maneres,és divertit ,us hu recomano

    ResponElimina
  4. Hola,soc el Liam jo recomano aquest llibre, aquest llibre es molt divertit sempre passen moltes aventures algunes rares divertides a mi personalment ma agradat molt

    ResponElimina
  5. Hola soc la Jana López de l'escola jesuïtes del clot .
    Aquest llibre m'agradat molt perque a part que m'ha agraden els comics ,tenia molta intriga del que passaria al final.Us el recomano.

    ResponElimina
  6. Hola soc el Gerard Andión de l'escola jesuïtes gracia.
    Esta bastant bé pero tota la estona va del mateix. A mi personalment m'agradat bastant. Però no es dels millors comics de Tintin però esta bé. Us el recomano.

    ResponElimina
  7. Hola sóc la Candela de l'escola Infantjesus aquest llibre m'ha encantat perquè és de molta acció i de lluita i el Tintin s'escpulia tota l'estona i ha sigut súper divertit! El recomano per a tothom

    ResponElimina
  8. Hola em dic Leandro de l' escola Infant Jesus i aquest llibre ees molt divertit, el recomano molt.

    ResponElimina
  9. Hola sóc el Sergi de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat molt perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden les aventures i els còmics aquesta col·lecció ús la recomano molt.

    ResponElimina
  10. hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les aventures aquesta col·lecció ús la recomano molt.

    ResponElimina
  11. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les d'aquesta col·lecció ús la recomano moltíssim.

    ResponElimina
  12. Hola sóc el Sergi de l'escola Infant Jesús,aquest llibre m'ha agradat perquè hi han aventures,emoció i curiositats si a vosaltres ús agraden els còmics i les d'aquesta col·lecció ús la recomano moltíssim.

    ResponElimina
  13. Hola sóc el Gerard. De l'escola Jesuïtes Sant Gervasi.
    Jo opino que aquest llibre és molt interessant jo crec que us agradarà.

    El recomano perquè és molt graciós i a la vegada no perquè no et dona molt bona educacio

    ResponElimina
  14. Hola soc el Pau de Jesuitas sant gervasi escola infant jesus , aquest llibre m'ha agradat molt perque es el meu primer llibre que em llegeixo de Tintin i llan moltes eventure

    ResponElimina
  15. Hola sóc el Pau de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre va sobre un reporter que es diu Tintín i va de viatge a Chicago. Ha de capturar a uns dolents però els dolents el volen matar.

    ResponElimina