Diari del Greg 2: El Rodrick mana

Autor: Jeff Kinney
Editorial: Estrella Polar

"Una novel·la per partir-se de riure"Publishers WeeklyFacis el que facis, no preguntis al Greg Heffley què va fer durant les vacances d'estiu, perquè d'això no en vol parlar ni de conya.Tan bon punt comença el nou curs, el Greg només desitja oblidar els últims tres mesos... però sobretot un fet en particular.Per desgràcia s eva, el seu germà gran, el Rodrick, ho sap tot sobre l'incident que el Greg vol mantenir en secret i l'utilitza per fer-li la punyeta. Però de vegades els secrets s'escampen... sobretot quan hi ha un diari pel mig.

43 comentaris:

  1. Sóc la Chloe de la escola Infant Jesus vaig a 5A Nei . Aquest llibre és molt xulo us el recomano.

    ResponElimina
  2. Hola soc el Ricart del Joan23 vaig a 5é NEI.El llibre és divertit i graciós.M´ha agradat el fet de que el protagonista sempre té problemes amb l´escola, els amics o el seu germá i també el protagonista es un pringat que tot li surt malament. El recomano a la gent que li agrada l´humor i la diversió.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Júlia de la escola Jesuïtes el el Clot,5èB NEI. És divertit i m'ho he passat molt bé lleguint-lo. El Greg té un amic que s'havia anat. Ara tothom està atent amb elli el Greg l'hi fa una broma com si ell no existis.

    ResponElimina
  4. És divertit i m'ho he passat bé lleguint-lo. El Greg té un amic que s'havia anat. Ara tothom està atent amb ell i el Greg l'hi fa una broma com si ell no existis.

    ResponElimina
  5. És divertit i m'ho e passat bé lleguint-lo. El Greg té un amic que s'havia anat. Ara tothom està atent amb ell i el Greg l'hi fa una broma com si ell no existis.

    ResponElimina
  6. Hola soc la Laia Lázaro de l'escola Jesuïtes del clot .
    És molt interessant hi ha moltes coses divertides que et "parteixes" de riure.

    ResponElimina
  7. hola soc la Carla no m'ha agradat gens ni mica perquè és molt aburit i no fa gracia

    ResponElimina
  8. Hola sóc la Jana de Claver Jesuïtes educació ami no m'ha agradat gens ni mica perquè es molt aburrit i cansa una mica aquest llibre.

    ResponElimina
  9. Hola,jo sóc la Núria Maestro de Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre és un llibre molt divertit,jo el recomano a la gent que li agradi riure i llegir.

    ResponElimina
  10. Hola, sóc la Malena del col·legi Claver.
    A mi m'ha agradat aquest llibre perquè fa gràcia i és divertit. El germà del Greg no és que sigui un super germà i així fa que a la història pasin coses genials (pero no per al Greg).

    ResponElimina
  11. Hola, sóc l´Alelí de l´escola Jesüites Bellvitge.
    És un llibre molt xulo.
    De debó fa gràcia, sobre tot en algunes parts.
    Ho recomano molt.

    ResponElimina
  12. Hola, sóc el Darío de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre és graciós i sobretot divertit,els que han fet el llibretenen molta imaginació.
    El recomano.

    ResponElimina
  13. Hola, sóc el Xavier del col·legi Claver.
    Aquest llibre m'ha agradat perque el llibre va de ruqueries i moltes coses gracioses.
    El recomano per a la gent que li agrada fer bromes.

    ResponElimina
  14. Hola sóc la Carla de Jesuïtes Bellvitge. M'ha encantat aquest llibre com una obra d'art, era molt graciós, era tan graciós que quan el vaig acabar era com i anés encara per la primera pàgina. El recomano perquè és molt divertit.

    ResponElimina
  15. Hola, sóc la Martina de 5è de Jesuïtes Sant Gervasi. Aquest llibre m´ha agradat. L´he trobat graciós i distret.

    ResponElimina
  16. Hola soc el Raúl Pérez de Jesuïtes Bellvitge.Recomano aquest llibre a gent que li agradi riure i perquè és molt divertit.

    ResponElimina
  17. Hola soc l'Arnau de Jesüites del clot,recomano aquest llibre per el que tingui un bon humor, és molt divertit i s'ha de tenir un bon humor per entendre.

    ResponElimina
  18. Hola soc Naiara de l´escola jesuites Bellvitge me llegit aquest llibre ,horecomano perque es molt divertit et fa molt riure ho recoman!!!!.

    ResponElimina
  19. Hola soc l'Asier de Jesuïtes Bellvitge, aquest llibre m'ha agradat molt perque explica totes les coses que li passen al Greg.

    ResponElimina
  20. Hola sóc la Sandra de l'escola Jesuïtes del clot, m'ha encantat el llibre perquè fa molta gràcia i hi ha molts dibuixos. US HO RECOMANO!

    ResponElimina
  21. Hola! Sóc el Cesc de l'escola Jesuïtes Lleida. Ha sigut xulissim! Perquè el protagonisa Greg, ha tingut un estiu horroros, i durant el nou curs va fen moltes aventures extraordinàries, menys algunes, que no les pot fer perquè el seu germà Rodrick, li mana quan els pares no estan a casa...

    US EL RECOMANO!!!

    ResponElimina
  22. HOLA SÓC EL SERGIO DE L´ESCOLA JESUÏTES BELLVITGE JOAN 23.El Greg és genial perquè és
    d´humor.I és trapella .Ho recomano.Es un nen amb històries increïbles.

    ResponElimina
  23. Hola,soc la Carla de Jesuites Lleida. Aquest llibre es molt divertit i m'ha agradat molt aquest llibre.

    ResponElimina
  24. Hola a em dic Adrián Sánchez i sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. M´ha agradat aquest llibre perquè feia molta gràcia, i des de que el seu germà sap parlar i el delata al Greg, els seus pares el renyen al Greg, això ha sigut el que més m´ha fet riure

    ResponElimina
  25. Hola em dic Pablo Lérida Esteban de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m'ha divertit molt. Quan començo a llegir no puc parar

    ResponElimina
  26. Hola em dic Pablo Lérida Esteban de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m'ha divertit molt. Quan començo a llegir no puc parar

    ResponElimina
  27. Hola em dic Laura Puig de l'escola Infant Jesús.Aquest llibre m'ha agradat molt perquè el germà del Greg que és el Rodrick li mana tota l'estona i també coses molt lioses,com per exemple:els secrets,el Rodrick sap tots els secets sobre el Greg,el Rodrick pot escampar tot i per això passen coses molt lioses,i una d'aquelles és aquesta.

    ResponElimina
  28. Hola em dic Oriol Bartomeus de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè fa molta gràcia i en Rodrik sempre fa la guitza al seu germà.
    Mai es pot parar de llegir!!!

    ResponElimina
  29. Hola sóc l'Héctor de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m'ha encantat.Parla de que el germà del Greg que es diu Rodrick li mana.
    Ho recomano a la gent que li agradin els llbraços de humo!!!

    ResponElimina
  30. Hola soc el Tomas de la escola infant jesus m'agrada molt aquest llibre. perque els persontges son super graciosos:el greg el rodrick... aquest llibre els hi agradaria a les persones fans del humor,pe cert hi ha una pel.licula ,es molt chula i els personatges fan riure com el llibre la ley del Rodrick.

    ResponElimina
  31. Hola soc el Albert de le escola jesuïtes sant Gervasi es molt xulo perque va de que el Rodrick i el Greg es quedan sols a casa i els seus pares senvan de viatge pero el manny
    es queda a cal avia i els pares aprofitant per anar-sen perque el Rodrick esta malalt i tenen por de fagi una festa pero el Rodick no els fa cas i fa una festa.
    Sanadonaran els pares?

    ResponElimina
  32. hola soc el sikander soc de la ecola del clot aquest llibre m´hagradat perquè el Rodrick no para de ferli la puñeta el greg i tambe perque té moltes pagines.

    ResponElimina
  33. Hola soc el Max de l'escola infant jesús m'agrada molt aquest llibre perquè el germa del Greg el Rodrik li diu tot lo que a da fer i el Greg no pot fer res per abitaru .
    Tambè el Rodrik sap tots els secrets del Greg

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola soc una nena del cole infant jo crec aixo
      tens tota la rao Max pero tas deixat que el Rodrik es el germà més gran que el Greg i els secrets que sap el Greg del Rodrik o diu sense pensaro :)

      Elimina
  34. Hola sóc el Marc de l'escola Infant Jesús i aquest llibre m'ha agradat molt i el que més m'ha agradat de tot ha sigut l'incident del Greg perquè em va fer un montón de gràcia:)

    ResponElimina
  35. Hola, sóc la Gemma de jesuïtes Clot.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, és molt entretingut i li recomano a tota la gent que li agradi llegir

    ResponElimina
  36. Hola ,sóc el Manel de l'escola Jesuïtes Bellvitge i us recomano aquest llibre perquè és molt graciós.Si us agrada riure aquí teniu un bon llibre!!

    ResponElimina
  37. Hola sóc el Teo de l'Infant Jesús.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè el Greg li va passar una cosa a l'estiu i el Rodrick ho sap i li està sempre gastant bromes al Greg. Si el Greg es xiva, el Rodrick dirà a tothom el que li va passar.

    ResponElimina
  38. hola soc el conrad de l'escola Infant Jesús. Aquest es el 4rt llibre del diari del greg. M'agrada moltíssim

    ResponElimina
  39. hola soc el conrad de l'escola Infant Jesús. Aquest es el 4rt llibre del diari del greg. M'agrada moltíssim

    ResponElimina
  40. Hola,
    Sóc el Pol de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre relata la vida de un nen que es diu"Greg".M'ha semblat divertit i d'intriga. Jo el recomanaria per la gent que li agraden els llibres d'humor.


    ResponElimina
  41. Jo sóc l'Albert del Jesuïtes Sant Gervasi.
    Aquest llibre l'he trobat molt xulo i divertit, el Rodrick es dedica a molestar el Greg, dient-li: Si no m'ajudes li diré a tothom el teu secret.
    El recomano a tots!!!

    ResponElimina
  42. Hola,
    sóc la Elena de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre, m'ha agradat molt perquè és com tota la guerra que es fan els germans quan tens un secret, i l'altre ho sap i et fa la punyeta.Per això desitjo al Greg de trobar els punts febles del seu germà per fer-li la punyeta i fer-li veure tot el que li ha fet durant aquests anys.

    ResponElimina