Nat el gran 1. Únic en la seva classe

Autor: Lincoln Peirce
Col·lecció: Nat el Gran
Editorial: La Galera

En Nat Wright és un típic estudiant americà de dotze anys: les seves notes mai no estan a l'alçada de les seves bretolades. Un dia, quan els seus pares el porten a sopar a un xinès, una galeta de la fortuna canviarà la seva vida. O no. Perquè diu que superarà a tothom. Però quan? En què? E l dia següent, a l'escola, en Nat es dedica a provar un munt de coses en que pot destacar sobre tota la resta. I els resultats no poden ser més desastrosos!

32 comentaris:

  1. Hola,
    sóc la Laia Massana alumna de l'escola Jesuïtes el Clot.
    M'ha encantat aquest llibre perquè és del meu estil (Humor). Ja m'havia llegit llibres d'aquesta col.lecció aixi que ja savia que m'agradaria.

    ResponElimina
  2. Hola sóc el Pau Casado i sóc de Jesuïtes Bellvitge. de 5é NEI. És molt xulo perquè és divertit i et fa riure. És molt intrigant però al final es fa una mica avorrit.Ho aconsello llegir aquest llibre a qui vulgui riure una estona.

    ResponElimina
  3. Hola soc el Raúl Pérez de Jesuïtes Bellvitge,I aquest llibre m'ha gradat mot perquè et fa riure molt i és molt xulo. Ho recomano a gent aqui li agrada riure.

    ResponElimina
  4. Hola soc l' Anna Casas de l' escola infant jesus. A mi m' ha agradat aquest llibre perquè és molt divertit i graciós. Tracta d' un nen, en Nat, que sap que esta destinat a la grandesa peró els professors creuen que NO!!! Pero la galeta li ho ha dit ben clar:
    AVUI SUPERÀS TOTS ELS ALTRES...

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Ricart de l´escola Jesuïtes Bellvitge.
    El llibre és molt entretingut i divertit, és com El diari del Greg. El recomano a tothom.

    ResponElimina
  6. Hola, em dic Martina, de l´escola Infant Jesús de Sant Gervasi. L´he trobat divertit i interessant. Recomano molt aquesta col.lecció als que els agradi riure, i trobar molts dibuixos a les pàgines.

    ResponElimina
  7. Hola sóc el Guille de l'escola Jesuïtes Bellvitge.És molt divertit m'agrada molt el final. M'agrada molt la personalitat del Nat.El recomano molt.

    ResponElimina
  8. Hola sóc el Gerard Rafael de Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre és molt divertit, m'ha ensenyat a portar-me millor a la classe.

    ResponElimina
  9. Hola em dic Pablo Lérida Esteban,sóc de la escola Jesuïtes Bellvitge. M'ha agradat molt aquest llibre perquè quan comences a llegir se't fa curt.I jo m'he divertit una mica.

    ResponElimina
  10. Hola sóc la Diana Martinez de l'escola Infant Jesus. Aquuest llibre no me l'esperava així. M'agradat molt i ho recomeno molt sobretot als qui els agradi la comèdia.

    ResponElimina
  11. HOLA SÓC AL SERGIO DE L´ESCOLA JESUÏTES BELLVITGE JOAN 23.El Nat és divertit.
    Aquest llibre fa riure i et fa pensar avegades. A més, al principi té uns quatns codis secrets.

    ResponElimina
  12. Hola sóc l'Ona de Jesuïtes Lleida, col·legi Claver.
    M'he llegit aquest llibre perquè e vist que molta gent el llegia.
    M'ha agradat molt perquè es molt divertit.

    ResponElimina
  13. Hola! sóc el Cesc de Jesuïtes Lleida (CLAVER)

    És un llibre molt xulo. M’ha agradat molt perquè fa riure i és un llibre amb còmic. També, s’enten bé la lletra. El recomano molt!

    ResponElimina
  14. Hola! sóc el Cesc de Jesuïtes Lleida (CLAVER)

    És un llibre molt xulo. M’ha agradat molt perquè fa riure i és un llibre amb còmic. També, s’enten bé la lletra. El recomano molt!

    ResponElimina
  15. HOLA SOC L'IGNASI DE L'INFANTJESUS es un llibre molt divertit perque la historia es vincula amb els dibuixos i aixo al fa molt divertit i no es lletra i mes lletra i no es tan aburrit

    ResponElimina
  16. Soc l' Alejandro Calderón de Jesuites el clot.M'ha agradat molt pero ha estat una mica pesat,Pero apart ha sigut divertit

    ResponElimina
  17. Soc l´Aina de l´infant Jesus,
    No m´ha agradatgens. El trovo un horror,aquest llibre no es per MIIIIII!!!!!!!

    ResponElimina
  18. Hola soc Biel Canovas del cole Joan 23 ,i aquest llibre ho recomano a qui li aagradi riure molt .Va de un nen que fa trastades alcole

    ResponElimina
  19. Aquest llibre m'ha agradat perquè és molt gracios cuan li escriu la nota damor a la nena que li agrada

    ResponElimina
  20. Sóc l'Anna Armengou de l'escola infant jesus. Aquest llibre ha sigut molt divertit i graciós, m'ha agradat molt perquè no era avorrit de llegir.
    Tractava de que el Nat era superior als altres a l'hora dels càstigs.

    ResponElimina
  21. Hola soc. l'Albert de l'escola Jesuites del Clot.M'ha agradat molt perquè és un libre de humor.És un estil com "Diari de Greg",que també faig la col·lecció i és molt divertit

    ResponElimina
  22. Hola, sóc l'Iker de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Jo recomanaria aquest llibre perquè és de dibuixos del Diari de Greg. Els dibuixos fan que s'entengui millor la història i, a més a més, fan que et diverteixis llegint.

    ResponElimina
  23. Hola, sóc l'Iker, de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat perquè fa riure i és molt divertit.Jo el recomano a les persones a les que els agradi l'humor.

    ResponElimina
  24. Hola, soc el Quim de la escola JesuÏtes del clot. Aquest llibre és molt divertit! Perquè és graciós les coses que passen i el que li fan al protagonista. Jo recomano aquest llibre.

    ResponElimina
  25. Hola,soc el Jan de l'escola Jesuïtes Bellvitge, aquest llibre m'ha encantat, és molt divertit, el problema és que té molt poca lletra. Tot i així, el recomano.

    ResponElimina
  26. Hola,soc el Daniel de l'escola Jesuïtes Bellvitge,m'ha agradat molt perquè es molt graciós.El recomano a gent que li agradi el humor.

    ResponElimina
  27. Hola sóc l'Aleix de l'escola infant jesús. És un llibre molt divertit i entretingut i és molt fàcil d'entendre. Jo recomano aquest llibre perquè no pares de llegir i espero que us agradi tant com a mi aquest llibre.

    ResponElimina
  28. Hola sóc l'Aleix de l'escola infant jesús. És un llibre molt divertit i entretingut i és molt fàcil d'entendre. Jo recomano aquest llibre perquè no pares de llegir i espero que us agradi tant com a mi aquest llibre.

    ResponElimina
  29. Soc el Pablo de la escola Infant Jesus aquest llibre es molt guay i divertit, també es semblant a el Diari de Greg HO RECOMANO
    LIKE

    ResponElimina
  30. Hola sóc el Marc del Infant Jesús.El Nat és molt divertit perqué li sorgeixen molts problemes pero els va superan poc a poc amb els seus amics.És un gran llibre perque et fa riure i passar una bona estona.

    ResponElimina