Nat el gran 2. Ataca de nou

Autor: Lincoln Peirce
Col·lecció: Nat el Gran
Editorial: La Galera

El protagonista de Nat el gran és Nat Wright, un jove rebel de sisè de primària, molt intel·ligent però amb molt poc interès pels estudis. La majoria de vinyetes de Nat el Gran, transcorren a l'escola on estudia el protagonista. Allà coneixerem els seus millors amics, Francis i Teddy, i alguns dels seus professors, el director Nichols, el senyor Rosa, el senyor Shipulski i la professora Godfrey.

En aquest nou llibre en Nat vol superar de nou tots els seus companys de classe. Però la Gina, l'estudiant perfecta que és la seva principal enemiga, ho pot engegar tot a rodar si el Nat no va amb compte. Quantes vegades més haurà de sentir en Nat la frase «Vine a veure'm després de classe»?

5 comentaris:

  1. Hola sóc l'Èlia Alcalde de l'Escola del Clot,
    Aquest llibre és molt divertit i té molta fantàsia.
    Us el recomano!!!

    ResponElimina
  2. Nat es un nen que te a vegades molta sort i a vegades molta poca sort. En Nat ha de treballar amb la GINA la seva pitjor amiga.

    Es molt divertit!!!!

    ResponElimina
  3. Hola, sóc del jesuïtes del Clot. La primera vegada que vaig veure llibre vaig pensar "no serà per tant", pero quan vaig decidir llegir-me el llibre, em va encantar, ojala pugui parlar amb l'autor per dir-li que m'agraden molt les históries d'en Nat.

    ResponElimina
  4. Hola sóc el Nicolas de la escola Infant Jesús.
    M'ha agradat molt és molt divertit jo crec que aquest és millor que l'anterior. La part que més m'ha agradat ha sigut cuan tornen el trevall a la profe

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Jan Agulló de la escola Infant Jesus.
    Aquest llibre es el segon que hem llegeixo de aquesta col·leccio i m'ha encantat. Dibuixos Moderats i molt semblant al Diari de Greg, el meu llibre Preferit.

    ResponElimina