Las aventuras de la familia Melops

Autor:Tomi Ungerer.
Editorial: Anaya

La familia Melops es un caso aparte. Con ellos, la diversión está garantizada, y a veces también el peligro. Pero los Melops son valientes y decididos. No les da miedo pilotar aviones, excavar en busca de petróleo, bucear en el océano a la caza del tesoro ni explorar oscuras cuevas. Porque la mejor aventura es disfrutar cada día en familia de los ricos pasteles y tartas que prepara mamá Melops.

6 comentaris:

  1. Hola, sóc la Martina de 5è de Jesuïtes Sant Gervasi. Aquest llibre m´ha agradat perquè és divertit i interessant, tot i que a vegades es fa una mica pesat. El recomano.

    ResponElimina
  2. M`hagradat molt perque pasaven moltes aventures en poc temps

    ResponElimina
  3. Hola sóc el Marc de l'escola Infant Jesús, aquest llibre m'ha agradat molt perquè la familia Melops és capaç de fer les coses més rares en qualsevol moment.

    Brutal!!

    ResponElimina
  4. Hola sóc lAina de l'escola de Jesuites el lot.
    És divertit,m'ha agradat perquè també va sovre aventures i m'ha fet gràcia que els protsas siguin sis porquets i tenen un gos de mascota.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Clara la veritat esque m´ha agradat molt perque te molt poca lletra i moltes imatges pero les histories que hi han no m´hana acabat de agradar del tot pero ho recomano.

    ResponElimina
    Respostes
    1. SI AL FINAL NO T'AGRADAT MOLT, PERQUE EL RECOMANES?...

      Elimina