La Rita gegant

Autor: Mikel Valverde
Col·lecció: El món de la Rita
Editorial: Macmillan

La Rita és baixeta. Els altres companys són més alts que ella, fins i tot el seu germà petit és gairebé tan alt com ella. N’està tipa. També les revistes de moda diuen que només les dones altes triomfen.
La Rita demana ajuda als seus pares i consulta el consell de les granotes sàvies del parc, però tothom li diu que no s’hi amoïni i que s’accepti tal com és. Però la Rita no els fa cas i, d’amagades, aconsegueix comprar una poció màgica. D’aquesta manera, la Rita comença a créixer desmesuradament. Arriba a ser la més alta de l’escola, i també de la ciutat, però això li portarà problemes i la Rita comprendrà que la seva família i els seus amics l’estimen tal com és.

Clica aquí per a fullejar el llibre

3 comentaris:

  1. A mi m´ha agredat parquè jo de petita emb sentia gual i m´ha interesat molt.

    ResponElimina
  2. Hola em dic Mireia i aquest llibre m'ha agradat bastant i va sobre d'una nena que és molt baixeta i tota la gent es riu d'ella . Llavors va a un llac que hi ha cinc granotes i la Rita els demana una poció per ferse més alta,però les granotes no tenen ninguna poció. I se`n va a una botiga de pocions i l'home li diu a la Rita que es prengui una cullerada i no es pren una es pren 10 i es fa alta com un gegant.

    ResponElimina
  3. Hola em dic Marcos de l'escola Infant Jesús A mi m'ha agradat perque té poca lletra però s'entén molt bé no es tan realista com ho fica a l'etiqueta pero és que arriba a fer 14 metres de llargada

    ResponElimina