Detective privado

Autor: Luis Leante
Col·lecció: Justino Lumbreras
Editorial: Edebé

Me llamo Cande Lumbreras y tengo diez años. Cuando me preguntan qué quiero ser de mayor, siempre respondo: «Detective privado, como mi padre». Has acertado: mi padre es el famoso Justino Lumbreras. Después de ser contable y antes de ser famoso, mi padre las pasó canutas. Fue el caso del robo en la biblioteca de la baronesa von Bitter el que lo lanzó al estrellato, aunque a punto estuvo de estrellarse en el camino. Por suerte, mi padre contaba con la ayuda de su hija pequeña, es decir, yo, y con mis amigos Eduardo y Lucía. La cosa sucedió así: un buen día la baronesa descubrió que en su biblioteca faltaba un libro muy valioso, por su antigüedad y porque era un regalo de su difunto esposo. Realmente era un caso complicado y envuelto en un gran misterio. Pero es un poco largo de contar. Si de verdad te interesa esta historia, empieza a leer y comprobarás que la fama de mi padre es más que merecida.

13 comentaris:

  1. Hola, sóc la Laia Massana alumne de l'escola del clot.
    No m'ha agradat aquest llibre perquè no m'he introduït en la lectura i en un llibre que m'agradi si. Tampoc m'agraden gaire els llibres en castellà

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Raisa de l'escola Jesuites del Clot.M'agradat molt el llibre perquè és divertit i emocionant

    ResponElimina
  3. Hola soc la Mar Otero dl colgi jesuites joan23.
    Aquest llibre no magradat tant perque no es de tant misteri om jo esava.
    Aques llibre el reomano a la gen que li agadal misteri.

    ResponElimina
  4. Hola soc el Miguel Covelo
    el llibre esta molt interesant agafeu-lo

    ResponElimina
  5. Hola, hem dic Núria Bolaños de Jesuites del clot
    M'agradat aquest llibre perque m'agrada molt el misteri.
    a qui li agradi el misteri que se l'agafi

    ResponElimina
  6. Hola, sóc de l'escola Infant Jesús i a mi aquest llibre m'ha agradat. Tracta d'una nena que de gran vol ser detectiu privat com el seu pare i no dic res més per no aixefar-vos la história.

    ResponElimina
  7. Hola,sóc la Irene de léscola jesuites el clot! aquets llibre m´ha encanta! Aquesta és una col·lecció molt divetida y molt misteriosa. Aquesta és el número 1 de la col·lecció. Va de un home que canvia de feina per fer-ho individualment a... detectiu privat,al principi tenia casos de molt poc valor i res divertits però un dia trucan i es la Baronesa,que ha perdut o li han robat,un llibre de molt valor i també valor sentimental! El Justino no volia acceptar peró ... Al veure la quantitat de dinenrs que li donava accpta ! i passen moltes aventures !

    ResponElimina
  8. Hola soy Isabel de Jesuïtes el clot. Este es un libro de misterio,a mi casi nunca me gustan los de misterio , pero este sí que me ha gustado por que no es ni muy aburrido ni muy potente. Es... ¡intermedio!

    ResponElimina
  9. Hola,sóc Laura Caballero de l´escola Jesuïtes Bellvitge.Aquet llibre el m´ha agradat molt perque el deetectiu privat te treballs molt graciosos i divertits.
    El recomano per a qui vulgi llegir sense parar

    ResponElimina
  10. No m'ha agradat, se m'ha fet molt avorrit. Anava de que el pare de la Cande era detectiu privat i passen moltes històries i aventures

    ResponElimina
  11. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuïtes del Clot.
    Aquest llibre el recomano, perquè es molt interesant veure com Justino Lumberas resol un misteri que no ha pogut resoldre la policía i que al final es dona comte de qui ha robat el llibre de molt valor sentimental, amb una película!

    ResponElimina
  12. Hola sóc l'Aina de l'escola Jesuites el clot.
    A mi no m'ha agadat molt perquè hi ha molta lletra i es avorrit perquèpodria haver tot i que sigui un divuix o que la portada cridi més l'atenció

    ResponElimina
  13. Hola sóc la Judit de l'escola Jesuitas del clot.
    A mi m'hagradat una mica aquet llibre perquè es d'misteri.
    A mi m'hagués agradat mes si fós en català.

    ResponElimina