Una remuntada bestial

Autor: Adela Pérez Lladó
Editorial: Estrella Polar

Un equip de futbol que canviara les regles del joc!Els Piranyes potser deixaran de ser els Sardines, s'esforçaran per assolir els objectius, aprendran a respectar-se i a respectar. Començaran la nova temporada, amb mil i una aventures i misteris.

14 comentaris:

  1. hola emdic Miquel Morell i me llejit el llibre si us agrada el fútbol us agradara segur perque es una bareja de fútbol i misteri animeufos es molt divertit!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola soc el Pau de l'escola jesuïtes el clot.
    M'ha agradat molt, la col·lecció suposo que és igual de xula és interessant i t'atrau a llegir-lo.

    ResponElimina
  3. Hola son l´Alonso de Jesuïtes Educasió.
    Aquest llibre es molt divertit er que te coses de misteri, de gracia i de aventura.Aquest llibre el recomano per a la gent que li agrada el futbol

    ResponElimina
  4. Hola sóc el Raúl Pérez de Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat molt va d'un misteri de futbol.I ho recomano a gent que l'i agradi els misteris.

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Xinxuan de l'escoa Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè m'ha ajudat a no rendir-me mai.Recomano aquest llibre a les persones que li agradin els llibres de misteri i valorin l'esforç.

    ResponElimina
  6. Sóc el Miguel de l´escola Jesüites del Clot.
    Comensa amb el Nico que jugava als Malefics que eren el pitjor rival de les Piranyes i després el va fitxar els Piranyes.
    Van guanyar la lliga guanyant als Malefics per 3-4.
    Aquest llibre l´hi recomanaria a tothom que l´hi agrades el futbol.

    ResponElimina
  7. A mi aquest llibre està molt xulo, però jo hus dono una recomanaciò que el principi és una mica rotllo però el final es fica interessant

    ResponElimina
  8. Hola,soc la Marina de Jesuïtes del clot.
    Si t'agrada el futbol i el misteri,aquest llibre es per tu.
    Jo crec que és molt emocionant perquè fa uns mesos el nen arriba a la ciutat,troba un equip i es queda en aquell,però després canvi d'equip i ara està en els PIRANYES!!!

    ResponElimina
  9. Hola soc l'Alba de jesuites el clot.
    A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè parla de futbol i misteri.
    Si t'agrada el futbol el misteri i la intriga aquest llibre es per a tu.

    ResponElimina
  10. hola soc al matias del infant jesus i aquet llibre m´agradat molt perque es de futbol el recomano a la gent que li agrada el futbol i guany la lliga al principi començen molt be despres castigan al lucas i no pot juga i perden dos i empatan contra els ultims i despres remontan fen una remontada contra els malefics i guanyen la lliga

    ResponElimina
  11. Hola soc al Nico del infant jesus. Aquest llibre m´agradat molt perque es de futbol i ami m`agrada molt els llibres de futbol. El recomano als que li agradan molt el futbol i el misteri. Perque guanyan la lliga i els i costa molt perque castigan a uns dels seus millors jugadors.

    ResponElimina
  12. Magradat molt aquet llibre per qué es de fuTbol i ami magrada molt el futbol tambe per que es de misteri i es molt emocionant el recomano i visca l espanyol

    ResponElimina
  13. Hola soc el Marc del infant jesus. Aquequest llibre és molt emocionant i que si deixes de llegir et quedes amb la intriga!Si t'agrada el futbol i el misteri com a mi,aquest llibre esta fet per tú!

    ResponElimina
  14. Soc el Pablo de la escola Infant Jesus aquest llibre m`ha agradat molt JO HO RECOMANO:)

    ResponElimina