Imagina't un dia

Autor: Sarah L.Thomson
Editorial: Juventud

Imagina que pots bussejar entre les branques o nedar cap al sol. Imagina que no necessites ales per volar… Imagina un dia recrea els nostres somnis amb impressionants il·lustracions que ens fan entrar en un nou univers.

32 comentaris:

 1. Hola soc el Miguel Covelo
  aquest llibre no m'ha agradat i es molt curt,sembla per a nens petits
  nohollegiu

  ResponElimina
 2. Soc el Marc Vegas Calatayud de Jesuïtes Bellvitge
  Ha sigut un llibre molt bonic.Penso que juga amb les il·lusions òptiques i mentals.El recomano encara que sigui molt curt.

  ResponElimina
 3. Hola soc el Darío Ibarra de l'escola Jesüites Bellvitge. Aquest llibre el recomano,ja que encara que sigui molt curt és molt bonic, perquè si trobes la gràcia és molt divertit.

  ResponElimina
 4. Hola sóc el Ricart Vilaró del Jesuïtes Bellvitge.
  El llibre és molt bonic, però és molt curt. El recomano a la gent creativa i somiadora.

  ResponElimina
 5. Hola yo me llamo Santiago Arnaiz Pérez de la escuela Infant Jesus.
  Este libro me ha sorprendido mucho porque no tiene historia. Solo son unas imágenes que te hacen tener una visión distinta de la imagen. Por ejemplo, imagínate un río y en el río unos niños en una barca, el río refleja los árboles entonces los niños se bajan de la barca escalan por el reflejo de los árboles en el agua asta llegar a la copa del árbol.

  ResponElimina
 6. Hola, em dic Carla Agudo i soc de l'escola Jesuïtes Bellvitge Joan 23.
  M'ha agradat aquest llibre tot i que amb na mica mes de lletra hauria estat millor.
  M'agrada perquè els seus dibuixos confonen.
  Jo el recomano tots.

  ResponElimina
 7. Hola, hem dic Pablo Rodríguez de l'escola Jesütes Bellvitge.El llibre és molt curt.Els dibuixos són molt estranys.No ho recomano molt.

  ResponElimina
 8. Hola! Soc l'Alexia Valenzuela de Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre és diferent, i m'ha agradat perquè t'has d'imaginar que està allí.

  ResponElimina
 9. Hola,em dic Héctor Sánchez i soc de la escola Jesuites Bellvitge.
  Aquest llibre és molt curtet pero mereix la pena.
  Ho recomano a la gent que li agradi les visions óptiques.No té personatges en concret

  ResponElimina
 10. Hola sóc la Paula Martínez de Jesuïtes Bellvitge.
  M'agrada molt perquè és molt curt.El recomano per la gent que li agrada el text curt. Es interesant.

  ResponElimina
 11. Hola soc l'Irene de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè veus i llegeixes coses al·lucinants i si te l'acaces de llegir penses que tand de debo fos de veritat .El recomanoa per a qui li agradin el llibres ilustrats

  ResponElimina
 12. Jo recomenaria aquest llibre a thotom,peró a les persones que els agrada els efectes obtics els agradaria aquest llibre moltissim es una pasada sobretot per "els efectes obtics".

  ResponElimina
 13. Aquest llibre m´ha agradat molt perque tracta de que va a diferents llocs i tota l´estona està en un lloc diferent.A mí no m´agtadaven molt els llibres d`àlbums il.lustrats però he descovert que els llibres d´àlbums il.lustrats són més xulos del que pensava.

  ResponElimina
 14. Hola,sóc en Guillem de l'escola del Clot. El llibre té 15 històries molt interessants. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè no eren reals.I jo li he donat 5 estrelles.Adeu!!!!!!

  ResponElimina
 15. Hola soc l'Anna de l'escola Jesuites Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat per què et parlen de les coses bones que et poden passar en un dia:...oblides què és caure,...pots bussejar entre les branques o arribar nadant fins al sol.
  Ho recomano per a tothom per relaxar-se. i pensant mes coses bones que no surten del llibre però surten del cor

  ResponElimina
 16. Hola soc la Paola de l'escola Jesuites Bellvitge. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè diu coses que et pots imaginar i són molt curioses perquè mai te les hi hauries pogut imaginar.

  ResponElimina
 17. Hola soc el Marc de jesuïtes Bellvitge,jo opino que te efectes òptics i és molt divertit
  ho recomano a qui li agradi la fantasia.

  ResponElimina
 18. Hola sóc l'Anna Hompanera de Jesuites Bellbite. Aquest llibre perquè té unes imatges molt boniques.Jo ho recomaro per a la gent que li agradin les visions optiques.

  ResponElimina
 19. Hola soc la Claudia de l'escola jesüites Bellbitge i aquest llibre m'ha agradat perquè els dibuixos són molt xulos i és molt divertit imaginar

  ResponElimina
 20. Hola sóc de Jesuïtes Bellvitge i em dic Alex jo recomano aquest llibre.Es molt però a vegades et fa reflexionar. Jo el recomanaria perquè es una mica interessant.

  ResponElimina
 21. Hola sóc de Jesuïtes Bellvitge i em dic Alex. Jo recomano aquest llibre perquè és molt graciós i a la vegada molt interessant.

  ResponElimina
 22. Hola soc el Guillermo de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat molt perquè tracte de efectes visuals,però a mi no m'ha agradat molt però pot ser a vosaltres
  os agradi.

  ResponElimina
 23. HOLA SOC AL LUIS MANERO
  És un molt bon llibre m'ha agradat més els dibuixos que els textos perquè han estat mes pendents dels dibuixos que el text.Jo dono ***** estrelles

  ResponElimina
 24. Hola em dic Noah, vaig a 5è NEI. Sóc de l'escola Joan 23 de Belvitge i us recomano aquest llibre perquè aquest llibre comença tota l'estona dient imagina i tu tens que imaginar de veritat. Tanca els ulls i ho veuràs.

  ResponElimina
 25. Hola, sóc l'Elena de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre el recumano a tota aqulla gent que li agradin els llibres amb poca lletra.

  ResponElimina
 26. Hola em dic Adrián Sánchez i sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. M´ha agradat aquest llibre perquè els dibuixos són xulos i és com un poema.

  ResponElimina
 27. Hola em dic Adrián Sánchez i sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. M´ha agradat aquest llibre perquè els dibuixos són xulos i és com un poema.

  ResponElimina
 28. Hola sóc de l'escola Jesuïtes Bellvitge, i aquest llibre m'ha agradat molt perquè parla molt de que imagines moltes cosas.
  ho recomano, es molt xulo i molt interessant.

  ResponElimina
 29. Hola soc Adriano Gil isoc de l´escola Jesuites Bellvitge.Jo no el recomanaria perquè es molt curt

  ResponElimina
 30. Es la monda perquè sónil·lusions òptiques súper xules.

  ResponElimina
 31. Hola em dic Pablo Lérida Esteban de la escola Jesuïtes Bellvitge Aquest llibre no m'ha agradat perquè tens que imaginar tot el rato.

  ResponElimina
 32. Hola, em dic l'Héctor i sóc de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m'ha agradat moltíssim. Parla de que t'imagines moltes coses que són posibles.
  Ho recomano!!!


  ResponElimina