Amor i pollastre amb patates

Autor: Ana García-Siñeriz | Jordi Labanda Blanco
Col·lecció: La banda de la Zoè- Top secret
Editorial: Estrella Polar

La Zoè, en Marc, l'Àlex i la Liseta són la Banda de la Zoè. Bé, i la Kira... bub! Encara que sigui una gossa també pot formar part de la Banda, oi? Per formar part de la Banda de la Zoè només cal dominar el El Manual de l'Agent Secret per a Principiants. Bé, i se un superamic. I no tenir per dels trucs de l'Amanda!

Vivim aventures increïbles i, tot i que de vegades sembla que només ens fiquem en embolics, aconseguirem resoldre qualsevol misteri!

8 comentaris:

 1. Hola sòc la Gala Grau de l'escola del clot m'he llegit aquest llibre i penso.....

  Aquest llibre està bastant bé però prl que he llegit no m'ha agradat , l'he trobat molt pesat per el meu estil de llibres.

  Jo no dic que que no sigui xulo, inclús depén la personalitat de la gent li recomanaria .

  Gràcies per atendre el meu missatge.

  ResponElimina
 2. Hola soc la Clara de l'escola del clot
  A mi m'ha agradat olt perque a mi al agradarme tants els llibres de misteri i m'ha agradat i jo el recomano.

  ResponElimina
 3. Hola, em dic Martina, de l´escola Infant Jesús de Sant Gervasi. Aquest llibre és un dels millors que he llegit. Juntament amb la col.lecció del Diari de Nikky, són les meves preferides. M´agrada llegir sobre les aventures que les protagonistes viuen. Molt recomanable sobretot per nenes.

  ResponElimina
 4. Hola soc la Joana de l'escola Jesuïtes del Clot. M'ha encantat el llibre perquè a mi personalment m'encanta aquesta col·lecció. El recomano!

  ResponElimina
 5. Hola sóc la Jana de l'escola Jesuites el Clot. M'ha agradat molt el llibre. Tracte de salvar l'escola de la banda de la Zoè. És divertit i de misteri i d'una mica d'amor.
  Us el recomano.

  ResponElimina
 6. Hola sóc la Miriam de l'escola Jesuites el Clot.Aquest llibre va d'un grup d'amics que resolen misteris. En aquest llibre estan buscan on està la germana de la protagonista.

  ResponElimina
 7. Hola soc la Anna Valles de l´ascola infant jesus.
  Com que ami m´agrada les patates i el pollastre m´ha ENCANTAT!!!
  Es molt divertit.

  ResponElimina
 8. Hola, sóc una alumna de l'escola Claver de Lleida, m'ha encantat aquest llibre, aquest llibre hauria d'estar a l'apartat d'Humor!
  Es súper divertit perquè si esteu desanimats i us poseu a llegir una mica segur que us apareix un somriure a la cara.

  ResponElimina