No vull sortir al pati

Autor: Nathalie Kuperman
Editorial: Estrella polar

Un dia l'Olívia passa l'hora del pati en un racó, al costat dels cubells de les escombraries. Però no és la mestra qui l'ha castigada, sinó la Queralt, la seva millor amiga. L'Olívia està morta de por. Si ho explica a la seva mare, voldrà saber què ha passat exactament i això, suposa explicar el secret que la uneix a la Queralt.

15 comentaris:

 1. hola soc la Laura de 5èB NEI
  M'ha agradat molt aquest llibre perquèm'ha fet reflexionar de que no he de tenir por ni deixar-me vèncer,que jo sòc única i no hi ha ningú com jo.

  ResponElimina
 2. hola só l'Eric de 5èB NEI
  A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè si a tu no t'agrada l'ho que et fan ls teus
  amics llavors ho tens que solucionar-ho tu sol i ho aconseguiras . Jo recomano aquest llibre perquè aquest llibre t'ensenya moltes coses

  ResponElimina
 3. Hola sóc la Daniela de l'escola infant jesús i recomano aquest llibre perquè...
  parla sobre el "bullying" que la Queralt, la Cris i la Daniela fan a una nena que es diu Olivia.
  Aquest llibre m'ha donat exemple del que NO s'ha de fer.
  A sobre d'això els seus pares estàn separats i a la Olivia li fa por dormir sola per una llum que fa una ombra i una nina.
  M'ha fet molta pena l'historia però m'ha faltat una mica de misteri.
  M'ha agradat com acaba solucionan-ho tot.
  Jo no vull patir bullying ni res d'aquesta mena de coses.
  A aquest llibre li poso un 100.000.000.000.000.000 gegant i rodó.

  ResponElimina
 4. Hola sòc el Pau Ciscar de l'escola de Jesuïtes Bellvitge.

  Aquest llibre el recomano i m'ha agradat molt perquè és interessant i per la gent que pateix "bulling" es un llibre per solucionar-ho, però n'hi ha llibres millor sobre aquest tema.

  ResponElimina
 5. Hola, soc l' Emma Deiros de 5è B de l' escola Jesuïtes del clot.
  M'ha agradat perque fa que refleccionis sobre el "bulling", i per aixo m'ha agradat

  ResponElimina
 6. Hola sóc la Martina de l' escola de Jesuïtes Clot.
  M' ha agradat perquè és de misteri com si li fessin bullyng i jo he ajudat perquè no li fessin bullyng a una amiga meva.

  ResponElimina
 7. Hola soc la Laura de l'escola Infant Jesús.
  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè...
  explica coses que passen de veritat com el "Bulling" i que és possible que un dia em passin.
  El recomano si...
  tu vols saber alguna de las coses que et podria passar de un moment a un altre i que no t'has ni plantejat perquè mai t'has parat a pensar com passen, perquè passen, a qui li passen,...
  Ha aquest llibre li poso un 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 Faria mes però no hi ha espai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. Hola sóc l'Ona de l'escola del Jesuïtes el clot,
  aquest llibre m'ha semblat molt interessant perquè explica coses sobre el bulling i lo que li passa a la nena del llibre és precisament això, que li fan bulling i no vol sortir al pati, per això el llibre es diu així.

  ResponElimina
 9. Hola sóc la Sonia Romano Romeo de l'escola Jesuïtes el Clot.
  A mi m'ha agradat aquest llibre perquè és una noia que no ho passa malament i si ens posem a la seva pell, no ens agradaria.
  El recomano a tots i totes

  ResponElimina
 10. hola sóc l'Ariadna de l'esola del clot .
  A mi m'ha agradat aquest llibre perquè et ensenya aconeixer que no cal jugar haver qui fa posara la Olívia al costat de les escombreries .
  HOS ELRECOMANO A TOTHOM

  ResponElimina
 11. sóc Isaac Fidalgo de l'escola del clot aquest llibre és d'unes nenes dolentes que obiliguen a la Olibia a que es quedi a les escombraries i al final diuen que era un joc per que no les casiguin.

  ResponElimina
 12. Hola , sóc la Berta Navalón de l'escola de Jesuites del Clot.A mi personalment aquest llibre no m'ha agradat,perquè va d'una nena que es diu Olívia.Cada dia al pati , la seva millor amiga la castiga al costat dels cubells de les escombraries.L'Olívia no li vol dir a la seva mare perque sinó li haurà d'explicar el secret que les uneix.

  ResponElimina
 13. 24-11-2017 Hola sóc Laura Caballero de l´escola Jesïtes Bellvitge aquet llibre el recomano perque t´ansenya a que no has d´amagarte als racons sino sortir i gaudir de la teva vidad siguis com siguis

  ResponElimina
 14. Hola soc el Pol marsol de 5è A.Aquest llibre M´agradat perque:És una nenaque no vol sortir al pati , Perquè la seva millor amiga es converteix em una mala amiga ,perque li havia dit una mentira molt gran . Si fos jo estaria molt enfadat.I per això us al recomano, és molt interessant.

  ResponElimina
 15. Hola sóc una alumna de l'escola Claver de Lleida. I aquest llibre ha sigut molt interessant perquè és una historia que ens podria passar en qualsevol dia, i es una experiencia que sembla que l'estigui vivint ara mateix.

  ResponElimina