La Rita tenista

Autor: Mikel Valverde
Col·lecció: El món de la Rita
Editorial: Macmillan

Rita vol ser estrella del pop. Vol ser famosa. Per ara practica agafant la raqueta de tennis del seu pare i es tanca a l'habitació per oferir els seus concerts. Els seus pares s'adonen que agafa la raqueta i creuen que a la seva filla li agradaria jugar al tennis. Li tindran preparada una gran sorpresa: assistir a classes. Com que la Rita no s'atreveix a dir la veritat, va a classe amb desgana, encara que sempre amb la intenció de convertir-se en famosa, ja sigui amb el tennis o amb la cançó. Fins que descobreixi el preu que pot tenir la fama.

Clica aquí per a fullejar el llibre

5 comentaris:

 1. A mi m´haagradat mlt pquè a mi m ha grada el tenis i m´ha passat lomatrix que de petita .
  Em vaig perdre.

  ResponElimina
 2. Aquest llibre m'ha agradat molt. Tracta sobre que a la Rita l'apassiona cantar i ballar, i vol ser famosa. Com que no té guitarra, agafa la raqueta de tennis del seu pare i es tanca a l'habitació per fer concerts.
  Els seus pares al veure que agafa-va la raqueta es van pensar que li agrada-va el tennis i la van apuntar a in curs de tennis!
  Però, a ella no li agrada el tennis!!!!!!

  ResponElimina
 3. Hola, sóc de l'escola Jesus.
  A mi aquest llibre m'ha encantat, tracta d'una nena que li agafava la raqueta del seu pare per fer veure que era una cantant famosa i els seus pares es pensaven que li agradava el tennis i la van apuntar a classes de tennis. A la Rita pero va demanar consell a unes granotes del parque que solament les coneixien els nens del barri i que donaven consell quan estaves deprimit i com que li agradava molt cantar li van dir que piques la piota al ritme de la musica. I amb el consell de les granotes va ser la millor del mon.

  ResponElimina
 4. Hola sóc la Sonia Romano Romeo de l'escola del Clot.
  A mi m'ha agradat aquest llibre perquè al principi volia ser una famosa del rock i del pop i després es fa tenista "US HO RECOMANO A TOTHOM"

  ResponElimina
 5. Hola em dic Isabel de l'escola jesuïtes del clot. A la Rita li agrada molt cntar i ballar
  Rok, per pracicar agafa la raqueta del pare. I es pensen que ella practica tenis, l' apuntan a classes de tenis! I no li agrada gens!

  ResponElimina